lördag 7 maj 2011

Katten Lilja på Södertälje Katthem berättar

 Hej, det är Lilja på Södertälje Katthem.

Nu har det varit bloggmöte. Jag har haft telepatetisk kontakt med Sippo och enligt vad han berättat har blogghjälpen inte gjort bort sig alldeles. Lyssnar man med Tindra får man en delvis annan version. Hon tyckte nämligen inte det var så kul att få gäster. Blogghjälpen fick klappa henne lite när hon satt i fönstret, men sen valde hon att avvika från sällskapet (under sängen).


Jag hade sagt till blogghjälpen att det var EN sak hon inte fick glömma. Det var nämligen så att Klosterkatternas matte, Carina (bild 1), hade namnsdag idag och då skulle hon naturligtvis gratuleras. Tror ni blogghjälpen kom ihåg det? Näej, det gjorde hon så klart inte. Så Carina; nu grattar JAG dig på namnsdagen istället!

På andra bilden ser ni Klosterkatternas gammelmatte,

På tredje bilden Max och Måns husse och på fjärde bilden Sippo himself med sin husse. Ser vilken fin T-shirt husse har? Alla kattägare borde ha en T-shirt med bild på sin katt. Då är man ju alltid välklädd.






På nästa bild ser nu hur fint Sippo bor. Ibland promenerar han på stranden vid Göta Kanal och ser till att båtarna kör som de ska. Husse berättade att det ofta står turister med jätteobjektiv på båtarna och skriker till varandra att de ska plåta katten, alltså Sippo. Han är alltså inte bara känd i bloggvärlden utan antagligen i hela världen!



På sista bilden ser ni Sippo kontrollera att blomningen fortskrider som den ska.


Blogghjälpen tyckte det var en jamartrevlig dag och i morgon ska hon nog tacka med med godis för att jag ordnade allt. Så tackar vi Sippo, Tindra och deras husse att vi fick ha mötet hos er!





11 kommentarer:

  1. Tänk om vi hade kunnat vara med.. Härligt att det blev en bra dag! Lilja, det är tur att du har ordning på Blogghjälpen! Nosbuff

    SvaraRadera
  2. Vi säger som Dui och Deco. Ni ser ut att ha haft en jamartrevlig dag i solen! Skönt att blogghjälpen följde dina fankattiska instruktioner så du slapp skämmas för henne.
    *nosbuffar*

    SvaraRadera
  3. Jamar oxå som Dui och Deco, ni ser ut att ha haft det så jamarsbra där hos, Sippo, Tindra och husse Peter.
    Synd att vi inte heller kunde komma med denna gång, men det går ju *fler tåg*
    Fint väder hade ni ju oxå som tur var, mjau

    Tassetass
    Mimmi, Chicko, Tarzan, Sessan

    SvaraRadera
  4. Det var så trevligt att ha er alla på besök. Jag har nog aldrig fått så mycket gos och godis på en och samma gång förut. *spinner lyckligt*
    Tindra hälsar att hon ska försöka bli modigare till nästa gång.

    SvaraRadera
  5. O så trevligt vi hade det! Blogghjälpen var så jättetrevlig att du inte alls behöver skämmas för henne. Hon skötte sitt uppdrag exemplariskt.
    Carina (klosterkatternas matte) hälsar och tackar för kattulationen. Inte ens gammelmatte hade koll på att hon hade namnsdag, men du har verkligen ordning på allt. Hoppas att ni får mycke gos och godis idag!

    Kram från gammelmatte, som var så trött när hon kom hem att hon nästan sov innan hon kom hem till sin säng.

    SvaraRadera
  6. Dui och Deco, visst var det tråkigt att ni inte kunde vara med, men nästa gång kanske ni kan det?

    SvaraRadera
  7. Alice, ja det var allt tur att jag givit blogghjälpen så detaljerade instruktioner.

    SvaraRadera
  8. Mimmi, Chicko, Tarzan, Sessan, visst går det fler tåg, och då får ni hoppa på det istället.

    SvaraRadera
  9. Sippo, det var väldigt roligt att få träffa dig i verkliga livet. Och hälsa Tindra att hon ska ta saker i den takt hon vill. Tids nog blir hon modigare.

    SvaraRadera
  10. Gammelmatte,var skönt att höra att blogghjälpen skötte sig. Jag var lite orolig. Antar att du sov gott när du väl kom hem?

    SvaraRadera
  11. Vi grämer oss så att vi inte kunde vara med. Särskilt matte, för hon bara älskar att sitta och slänga käft och är dessutom ganska nyfiken av sig "det är därför jag är reporter" säger hon :-)
    Vi tröstade oss med att låna ett par bilder av Sippo, och nu fick vi ju se ännu fler. Så jamarkul ni ser ut att ha haft det!
    Kramar och tassklappar

    SvaraRadera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Nu har jag klarat av årsmötet. Det vara mycket jobb med det, men nu vet jag ju hur man gör. Bloggh...