söndag 8 maj 2011

Katten Lilja på Södertäjle Katthem berättar

Hej, det är Lilja på Södertälje Katthem.

Idag har det varit öppet hus. Fast det kan man inte tro, det kom inte en enda besökare. Det är jättetråkigt att inga vill ha oss. Jag tror att jag snart får starta nån tävling där den som gör att vi får hit fler besökare får nåt pris. Fast jag måste fundera lite mer på det.

En sak var i alla fall bra med dagens öppet hus, och det var att vi fick godis och blev borstade. Godiset hade vi fått av Max och Måns. Meningen var att bilden skulle visa när jag åt det godiset, men eftersom blogghjälpen inte kunde fixera kameran ordentligt blev bilden inget bra. Det märkte hon när hon kom hem. Istället får ni se en bild där jag just upptäckt att det stod en annan välkänd ask med godis på klätterställningen i vår bur. Det som tittar riktigt noga kan nog se ena hörnet på asken. Vi fick smaka av den sorten också. Jättegodis. En bra sak till var att blogghjälpen berättade att det fanns mer godis från Max och Måns, men det skulle hon spara av nån konstig anledning.

16 kommentarer:

  1. Vad tråkigt att det inte kom någon idag.Vi tror att det är alldeles för få människor som vet om att det finns så många katter som inte har något hemma, tror inte de har koll på sina katthem heller. Vi håller tassarna för att det kommer många nästa gång istället. Kom just och tänka på Gunilla och Frasse, kanske kan "Allas" göra reportage om "Sveriges katthem" eller så det skulle säkert få upp ögonen på några.
    Gott med godis i alla fall.Nosbuff

    SvaraRadera
  2. Konstiga människor som inte kommer och tittar på er katter. *skakar på morrisarna* Visst är det typiskt av människor att strula till bilder och sånt? Inte undra på att man ser lite lustig ut ibland.

    SvaraRadera
  3. Vill bara jama att vi skrivit förslag på "Allas" sida att de ska göra reportage om Sveriges katthem. Nosbuff

    SvaraRadera
  4. Jag tror att jag vet varför det kommer så få besökare till Södertälje katthem. Det finns ingen vägskylt som säger att det finns ett katthem inne i det området. Det borde stå en skylt vid infarten som berättade om katthemmet för det är inte helt lätt att hitta fram, det vet jag av egen erfarenhet. Jag tycker att du Lilja som är så duktig ska prata med VÄGVERKET om att få en sådan där vit vägskylt uppe vid avtagsvägen och sedan små skyltar ända fram inom området. Om man ber vägverket, så kan de sätta sådana skyltar och då kan kommunen inte säga något om det.

    Tröstnospussar från Gammelmatte Gitte i Otterbäcken

    SvaraRadera
  5. Så tråkigt att det inte kom några besökare. Tänk vad de går miste om mycket: chansen att träffa alla er fina missar. Så snällt av Max och Måns att skicka med godis till er. Fast det är konstigt att godis ska sparas på. Bättre att mumsa medan det är färskt! Kurr och burr.

    SvaraRadera
  6. Mjau, kan nog hålla med Klosterkatternas matte, det hon säger,
    att det inte finns ngn skylt i närheten som gör att tvåbeningarna inte känner till er på katthemmet, *funderar*
    Borde nog finnas sådan skylt som talar om det.

    Snällt av Max och ´Måns att ni fick lite godis av dom iaf.

    Tassetass på dig du fina katt
    Hoppas att dina tvåbeningar får upp ögonen på dig, så fin som du är.

    SvaraRadera
  7. Pontus och Milou9 maj 2011 kl. 13:47

    Synd att det inte kom någon besökare till er.
    Vår Matte var på öppet hus på Djurhjälpen i Vaxholm igår där sa hon att det var fullt med besökare.

    Nästa gång får vår matte komma till er tycker vi.

    SvaraRadera
  8. Tråkigt att inga besökare kom några! Men det måste ha varit mysigt att få lite godis, och bli borstade! :) Kram!

    SvaraRadera
  9. Dui och Deco, jag tycker vi försöker sprida att vi finns överallt, men det är nog som ni säger, många vet inte att vi behöver hem. Jättebra idé med Allas.

    SvaraRadera
  10. Sippo, man tycker ju att hon kunde nöja sig med att strula till bilder på sig själv, men att hon ska strula med bilder på mig är obegripligt!

    SvaraRadera
  11. Klosterkatterna, vi har redan bett om skyltar ute vid vägen, men de har nobbat oss. Men vi är inte sämre än att vi kan försöka igen!

    SvaraRadera
  12. Dui och Deco, ni är toppen! Hoppas det blir ett jättererpotage snart.

    SvaraRadera
  13. Findus, Isak och Rasmus, visst ska godis ätas direkt. Det är ju hela vitsen med godis, men att få blogghjälpen att förstå det...

    SvaraRadera
  14. Mimmi, Chicko, Tarzan, Sessan, vi skulle gärna ha en skylt vid vägen, men vi får inte ha det.

    SvaraRadera
  15. Pontus och Milou, säg till matte att hon är hjärtligt välkommen till oss. Hon kan ta med sig hela Vaxholm hit också!

    SvaraRadera
  16. Elin, godis och borstis var bra plåster på såren. Så skulle det vara varenda dag tycker jag.

    SvaraRadera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Nu har jag klarat av årsmötet. Det vara mycket jobb med det, men nu vet jag ju hur man gör. Bloggh...