fredag 6 maj 2011

Katten Lilja på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Lilja på Södertälje Katthem.

Nu tror jag att jag instruerat blogghjälpen tillräckligt inför morgondagens möte hos Sippo. För mig är det ju viktigt att det inte blir fiasko, eftersom Sippo är en av mina idoler. Därför har jag varit ganska noggrann när jag talat om för blogghjälpen vad som gäller.


Till exempel har jag jamat om för henne att det hela börjar ungefär kl 13. Alla kan få vägbeskrivning av Sippo genom hans husse, ptrstare@gmail.com. Det finns parkeringsplatser utanför Sippo fönster. (Han har lovat att säkerhetskontollera bilarna under mötet, tror jag). Det kommer att bjudas på en lätt (väldigt lätt) lunch i form av lite skinka och potatissallad + bröd och ost. Sen blir det lite fika och fikabröd också. Dessutom, och det är viktigt, har jag sagt till blogghjälpen att hon måste ha godis med sig till Sippo och Tindra, som offrar sin eftermiddag åt besökarna.

Tyvärr kan jag inte åka med, för jag gillar inte att åka brummis. Men jag kommer att delta från katthemmet eftersom både Sippo och jag och blogghjälpen (i viss mån) och jag kommer att ha telepatisk kontakt under hela mötet.

Rapport kommer att följa.

Sen hoppas jag ni har sett att jag lagt in Gustavs fina skylt på min hemsida? Klockrent, va?

16 kommentarer:

  1. Det är så spännande att jag nästan biter på svansen av upphetsning. Klockan 13 tycker husse låter bra och hälsar att han bör ha slagit ihjäl den sista dammråttan då.

    SvaraRadera
  2. Det låter så mysigt, så mysigt, den där träffen. Tänk att få träffa Sippo och Tindra - LIVE! Jag ska ställa in mina antenner mot deras hus, jag också, och försöka vara med på det telepatiska mötet. Så jag hoppas vi "ses" då!

    SvaraRadera
  3. Ska kolla upp den telepatiska förmågan här hemma också. Ser verkligen fram emot de blogginlägg vi hoppas få läsa om träffen.

    Vilken perfekt skylt ni fått, den säger verkligen allt. Bra tassat Gustav!!

    SvaraRadera
  4. Mjau,vi håller tassarna att solen är med, blogghälpen och alla kattbloggvänner som åker till den där katt-träffen hos sippo, Tindra och husse Peter.
    Vi ser fram emot fina blogg bilder sedan.
    Tass
    Önskar er en trevlig helg

    SvaraRadera
  5. Vi ville att vår matte skulle åka till träffen, men hon säger, att vi har inte råd så länge vi måste betala både för huset och lägenheten. Dessutom säger hon, att det är så långt till Sippo, att hon måste sova över. Vi hoppas istället, att hon kan träffa Sippo, Tindra och husse Peter, när hon ändå är i Vadstena i juli.
    Vi önskar alla deltagare i träffen en jättemysig dag.
    Tasskramar från
    Mozart & Vincent

    SvaraRadera
  6. Gustavs skylt är så fin! Den är verkligen värd att visas upp. Vi tror att bloggarträffen blir jättelyckad. Hur kan den bli annat när du varit med och planerat? Kurr och burr.

    SvaraRadera
  7. Vi håller med stationskatterna, bloggträffen blir säkert jamarbra när du har varit med och planerat! Det skall bli jättespännande att få höra alla rapporter och få sen bilderna från träffen!
    *nosbuffar*

    SvaraRadera
  8. Ha så trevligt hos Sippo, Husse och Tindra!

    Nosgos

    SvaraRadera
  9. Sippo, dammråttor tycker jag låter kul. Be husse att han låter dem vara!

    SvaraRadera
  10. Gustav, så klart du ska vara med, även om du inte är det kattsonligen!

    SvaraRadera
  11. Puma och Sixten, bra ju fler som ställer in sina antenner mot mötet. Det blir spännande att se hur det går.

    SvaraRadera
  12. Mimmi, Chicko, Tarzan, Sessan, bra att ni håller tassarna för vädret. Lite sol och värme skulle inte skada.

    SvaraRadera
  13. Mozart & Vincent, det är jättedumt när man måste betala för en bostad man inte bor i. Synd att matte inte kan komma, men nästa gång kanske?

    SvaraRadera
  14. Findus, Isak och Rasmus, man kan tro att inget kan gå fel när jag varit med om planeringen - men så är det ju det där med blogghjälpen...

    SvaraRadera
  15. Alice, jag hoppas verkligen att allt ska gå bra!

    SvaraRadera
  16. Nea, tack, tack, synd att du inte kan komma!

    SvaraRadera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Idag har jag tänkt på alla katter som drabbas av krig. Det är så klart hemskt för alla mänskor ock...