torsdag 27 maj 2010

Katterna Findus och Falaffel berättar



Hej, det är Falaffel och Findus på Södertälje Katthem.


Egentligen skulle vi vara jättearga på Telia idag, för de har gjort så att blogghjälpen inte haft nån internetanslutning sedan kl ett idag. Bara för några minuter sen kom det igång igen.

Och det är jättetypiskt att det skulle ske just precis idag, när vi har nåt jättespännande att berätta: herrar Findus och Falaffel HAR NÄMLIGEN FÅTT EN GEMENSAM INTRESSEANMÄLAN! Och då kan vi ju inte vara arga.

Blogghjälpen berättade att det var så här, att för nån vecka sen kom en familj med 3 barn hit och ett av barnen fastnade för en av oss. De ville tänka lite till och sedan komma tillbaka.

Blogghjälpen ville inte säga nåt till oss för hon förstod att vi skulle bli ledsna om det bara var en av oss som fick en intresseanmälan. Men idag kom de tillbaka och då ville de ha oss båda två!

Nu är klockan så mycket så vi hinner inte berätta mer, men vi fortsätter i morgon. Vi ville bara dela med oss av den här kanonnyheten så fort det gick.

21 kommentarer:

  1. Är det sant?!? *stora ögon* Så fankattiskt!!! *klappar tassarna* Å, nu hoppas vi att hemmet blir godkänt och att ni får flytta riktigt, riktigt snart... och tänk, att ni får komma till samma hem! Det kunde ju inte vara bättre!

    Slick på huvudena från Imma, abbemissa, som är jätteglad för er skull och genast skall springa och meddela de andra den goda nyheten.

    SvaraRadera
  2. MEN Falaffel och Findus, ÄR det sant?
    Hoppas, hoppas att ni får komma till det där hemmet snart då. *Klappar tassar*
    Så BRA att ni får komma till samma hem, det är ju jätttebra, maju
    *Spännande*
    Ni får berätta mer i morgon, maju

    Tassetass kramar/

    Mimmi
    Chicko
    Tarzan
    Sessan

    http://katternasblogg.blogg.se/

    SvaraRadera
  3. Ah, grabbarna, sa roligt, jag hoppar hogt av gladje. (Zoe hoppas inte, han ar for tjock!) Hoppas hembsok och godkannande gar fort sa ni far komma hem till er egen familj. Tank sa mycket gos ni ska fa av alla barna. Kramisar fran Adam & Zoe
    PS till Blogghjalpen: Grattis till annu an underbar sucess story - Du ar underbar!

    SvaraRadera
  4. Ah, grabbarna, sa roligt, jag hoppar hogt av gladje for er skull. (Zoe hoppar inte, han ar for tjock!) Hoppas hembesok och godkannande gar mycket fort. Tank sa mycket gos ni ska fa av alla barna. Kramisar, Adam & Zoe
    PS till Blogghjalpen: Grattis till annu en success story - Du ar underbar!

    SvaraRadera
  5. Nämen det var verkligen en rolig nyhet! *Svansdansar* Tänk så skönt för att få eget hem nu. Så får ni flytta tillsammans också, fast det tog jag för givet att ni skulle göra.

    SvaraRadera
  6. Vilken underbar nyhet, att era människor kommit! Bra att ni får flytta tillsammans till det nya hemmet. Vad mycket gos ni ska få! Nu får ni lära era människor var de ska klappa och klia, för att det ska kännas mysigast. Kurr och burr.

    SvaraRadera
  7. Åh, vilka underbara nyheter! *springer runt i glädjeyra*
    Med så många tvåbeningar i familjen kommer ni få massor av gos!
    Nu måste jag springa och berätta för Matte innan hon går till jobbet, hon tycker också att de på katthemmet gör ett sånt toppenjobb!
    *nospussar*

    SvaraRadera
  8. Vad skoj att ni får komma till ett nytt hem tillsammans. Lycka till nu!

    SvaraRadera
  9. Måste få instämma med Adam och Zoe: blogghjälpen är fantastisk som kommit på detta suveräna sätt att låta katterna komma till jams på nätet och själva ragga hussar/mattar! Här i klostret klappar vi tassar och händer för ännu en historia med - förhoppningsvis! - lyckligt slut, och vi önskar Findus och Falaffel lycka till i nya hemmet! Samt är jättenyfikna på nästa bloggande misse...

    Nospussar och kramar från hela gänget i Otterbäcken, sex katter och två tanter, genom sr. Carina.

    SvaraRadera
  10. Hej Imma. Jo, det är sant! Fast vi får inte flytta riktigt med detsamma. Men det gör inget De som väntar på nåt gott väntar aldrig för länge.

    SvaraRadera
  11. Hej Mimmi, Chicko, Tarzan och Sessan. Det är toppen att vi får komma till samma hem. Vi tycker ju så mycket om varandra.

    SvaraRadera
  12. Hej Adam och Zoe. Är Zoe så tjock så han inte kan hoppa ens när han hör så här kuliga nyheter? Blogghjälpen hälsar och tackar för berömmet men säger att det är många på katthemmet som gör att det går bra. Hon visar bara på ett sätt att gör oss mer synliga för andra.

    SvaraRadera
  13. Eh Sippo. Ja det är jättekul. Vi har också svansdansat, nästan hela natten.

    SvaraRadera
  14. Hej Findus, Isak och Rasmus. Tänk att våra människor kom till slut. Vi ska lära våra människor allt om hur vi vill bli klappade.

    SvaraRadera
  15. Hej Alice. Ja, så blev det vår tur också. Vi räknar med jättemycket gos framöver. Vad sa matte när du berättade?

    SvaraRadera
  16. Hej Joachim Fransson. Det är jättekul. Nu får du bara hålla tummarna för att hemmet är bra också.

    SvaraRadera
  17. Hej sr Carina. Blogghjälpen säger att var och en gör så gott den kan. Kan hon hjälpa några kissar att få ett bra hem på det här sättet är hon jätteglad. Nästan lika glad som vi.

    SvaraRadera
  18. Så spännande! Vi håller tassarna! Nosbuff

    SvaraRadera
  19. Hej Dui och Deco. Det kan du lita på att vi också gör!

    SvaraRadera
  20. Åh, vad underbart! Vi håller alla tassar och tummar för att det ska gå bra med ert nya hem här hemma! :) Nosbuffar och gos från oss alla önskar, Karin, David, Kia och Baileys!

    SvaraRadera
  21. Hej Karin David Kia och Baileys. Visst är det jättekul. Nu gäller det bara att hålla tassar och tummar för hembesöket, men det ska nog gå bra.

    SvaraRadera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Nu har jag klarat av årsmötet. Det vara mycket jobb med det, men nu vet jag ju hur man gör. Bloggh...