lördag 22 maj 2010

Katterna Findus och Falaffel berättar



Hej, det är Falaffel och Findus på Södertälje Katthem.


Idag har det varit riktigt varmt här på katthemmet. De som hjälper oss har haft det riktigt svettigt, det har vi sett. Men de kommer i alla fall. Det tycker vi är jättesnällt.

I morgon hoppas vi också på bra väder. Då är det LT-dagen (Länstidningen i Södertälje) på Torekällberget här i stan. Då ska vi vara med. Jag inte vi katter direkt, för vi tycker inte så mycket om att åka på såna där tillställningar, men många av de som hjälper oss kommer att vara där.

De ska sälja lotter med kanonfina priser. Vi har sett priserna men vi har lovat att inte skvallra vad det är för nåt. Sen ska de sälja fina kläder, kort med katter på och annat.

Vi hoppas att det kommer jättemånga människor dit. När det är klart så kan de gå direkt hit till katthemmet, för vi har öppet hus mellan 15-17 då.

Det vore ju toppen om ALLA som var på Torekällberget kom hit efteråt och fastnade för oss katter och gav oss fina hem. Fast det är förstås att hoppas på för mycket.

Fast drömma kan man alltid…

8 kommentarer:

  1. Men tänk vilken trängsel det skulle bli om det kommer så många människor till katthemmet. Då skulle det finnas risk för svanstrampning. *ryser* Fast vi hoppas förstås på att ni ska få tag i en trevlig människa ändå.

    SvaraRadera
  2. Vi håller tassarna för många besök imorgon och att er matte eller husse kommer. Matte skickar massor av gos runt öronen. Nosbuff

    SvaraRadera
  3. Vad bra med lotteri. Vi hoppas att det kommer jättemånga till LT-dagen så att de kan få reda på att ert katthem finns! Då blir det kanske fler besökare än vanlig på öppet hus. Tänk om er människa kanske kommer! Någon som jättegärna vill klia öronen på två fina kattbröder. Kurr och burr.

    SvaraRadera
  4. torekälberget,där va min syster igår...ligger katthemmet långt därifrån?

    SvaraRadera
  5. Hej Sippo. Risken för svanstrampning är inte så stor eftersom vi sitter i burar. Där får bara de som jobbar här gå inte, och de trampar oss inte på svansarna som tur är.

    SvaraRadera
  6. Hej Dui och Deco. Hälsa matte och tacka för goset. Tyvärr kom det inte så många besökare idag, men vi kämpar vidare i alla fall.

    SvaraRadera
  7. Hej Kattliv. Synd att din syster inte kom hit. Katthememt ligger i Moraberg, som ligger på andra sidan kanalen. Det tar inte så lång tid att gå hit. Hoppas hon kommer en annan dag. Och du också!

    SvaraRadera
  8. Hej Findus, Isak och Rasmus. Lotteri är jättebra, särskilt när det finns så fina priser. Men idag var det inte så många besökare. Vi måste nog tala om lite tydligare att vi finns verkar det som.

    SvaraRadera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Nu har jag klarat av årsmötet. Det vara mycket jobb med det, men nu vet jag ju hur man gör. Bloggh...