fredag 13 maj 2011

Katten Lilja på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Lilja på Södertälje Katthem.
Igår berättade jag ju att Blogger varit inne och ändrat i vår profil och att vi var irriterade över att det händer saker som man själv inte har bett om. Idag är Blogger ännu tokigare. De har haft bort gårdagens inlägg och alla kommentarer. När vi försökte gå in på Findus, Isak och Rasmus blogg stod det att Blogger inte var tillgänglig och när vi försökte gå in på Gustavs blogg så var gårdagens inlägg borta där också.
Nu börjar jag undra hur mycket jag ska behöva göra egentligen. Ska jag behöva ta tass om Blogger också för att det ska bli nån ordning? Det kommer att kosta dentisar det!
Nåjam, idag har jag i alla fall inte tid med dem. Jag har fullt upp med att ordna för morgondagens MEGALOPPIS på katthemmet. Ni anar inte vad mycket det är att göra. Men jag tycker det är jättekul. Hoppas det kommer jättemånga köpare!
P S Eftersom Blogger dummat sig så mycket så kan vi inte svara på gårdagens kommentarer. Hoppas vi kan göra det senare ikväll eller i morgon.

12 kommentarer:

  1. Massor saker försvann hos oss också. Vi var jättesura för det. Skönt att det fungerar nu i alla fall. Vi håller tassarna för att det kommer massa folk till Loppisen, Nosbuff

    SvaraRadera
  2. Blogger busade ordentligt med oss alla. Du har ju så mycket annat att planera, så vi hoppas att du slipper ta tass om Blogger också. Fast du skulle förstås göra ett toppenjobb! Vi håller tassarna för att er loppis blir välbesökt! Kurr och burr.

    SvaraRadera
  3. Blogger bråkade med vår blogg också - vi blev fräsarga när vi upptäckte att Rafaels inlägg var borta, för han är ju så blyg och kan få för sig att någon censurerade vad han skrev! *morr* Men idag är hans inlägg tillbaka igen, så nu hoppas vi att allt skall fungera som vanligt.

    Lycka till med loppisen! Vi är jättejätteglada över att han kunnat hjälpa er, och vi hoppas att de saker vi skickade med mattarna till blogghjälpen är så fina att de inbringar mycket pengar till katthemmet!

    Tass från Imma, abbemissa.

    SvaraRadera
  4. Det finns gränser för vad man kan begära av en katt, och att ta hand om Blogger ligger långt utanför den gränsen! Du har ju verkligen mer än fullt upp med att sköta allt där på katthemmet. Nu håller jag tassarna hela tiden för att det ska komma jättemånga människor med tjocka plånböcker som de vill tömma hos er!

    SvaraRadera
  5. Sambo och Roxy14 maj 2011 kl. 16:13

    TACK allra-som-finaste Lilja för att du gav Blogghjälpen en stund ledigt mitt under loppisen för att låta husse och matte hälsa på dig och dina kompisar! Hoppas dom kom ihåg att överlämna godiset vi hade skickat med och att dom hälsade från oss!!

    SvaraRadera
  6. Jag försökte komma in och lämna en kattentar i går men det gick inte. Fick bara fel meddelanden :(

    Hoppas allt gick bra på loppisen. Är lite orolig för loppisar har jag haft en gång och det var inte alls roligt. Matte säger att det inte är sådna loppisar du menar.

    Nosgos

    SvaraRadera
  7. Dui och Deco, får Blogger verkligen göra så här?

    SvaraRadera
  8. Findus, Isak och Rasmus, visst busar BLogger med oss. Sånt bus tycker jag inte alls är roligt.

    SvaraRadera
  9. Imma, stackars Rafael, hoppas han inte blev ledsen utan förstod att alla vill läsa det han skriver. Hoppas han snart tassar ner nåt igen.

    SvaraRadera
  10. Gustav, du har rätt. Jag har verkligen inte tid med Bloggers misstag. Jag har ju ett katthem att sköta!

    SvaraRadera
  11. Sambo och Roxy, det var jätteoligt att se era snälla människor. Efter att de hade gått fick vi smaka på godiset också! Mums.

    SvaraRadera
  12. Nea, jag har också förstått att det finns olika sorters loppisar. Fast vi hade den roliga sorten idag.

    SvaraRadera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Idag har jag tänkt på alla katter som drabbas av krig. Det är så klart hemskt för alla mänskor ock...