En katt på Södertälje Katthem bloggar

måndag 24 maj 2010

Katterna Falaffel och Findus berättarHej, det är Falaffel och Findus på Södertälje Katthem.


Idag var det lite ont om folk här. Det tog lite längre tid än vanligt att få mat och att få rent i våra lådor. Men till slut gick allt bra.

Vi tror att det behövs många fler människor som engagerar sig i oss katter. Det behövs många, många fler som tar hand om oss. Vi kan ju inte själva laga mat och städa våra burar. Katter är inte skapta för sånt.
Så om du kan hjälpa oss, endera på Södertälje Katthem eller på nåt annat katthem, tycker vi du ska göra det. Det finns många katter i hela landet, ja i hela världen, som behöver hjälp.

Ni kan hjälpa oss på många sätt. Inte bara genom att komma till ett katthem. Ni kan tala om för vänner och bekanta att de kanske skulle kunna ta hand om en eller flera katter. Eller ge en slant till nåt katthem. Eller tala om för sina bekanta att de kanske kan ta hand om en hemlös katt. Eller tala om för nån som har en katt att de ska se till att den är kastrerad. Sätten är många.

Vi hörs i morgon.

8 kommentarer:

 1. Vilken tur att ni fick mat och rent, även om det tog lite längre tid. Ibland blir ju folk sjuka, eller så kanske det inträffar något annat. Då är det förstås bra om det finns många människor som kan hjälpas åt. Vi tror som ni, att det är jätteviktigt att många, många människor kan hjälpa till på det sätt som passar bäst. Kurr på er!

  SvaraRadera
 2. Ni behöver nog aldrig vara oroliga för uschiga lådor så länge ni bor på katthemmet. Jag ska fortsätta sprida information om katthem till alla jag känner.

  SvaraRadera
 3. Hej Findus, ISak och Rasmus. Vi brukar alltid ha tur och få mat och rengjort i buren. Fast ibland tar det lite längre tid än det brukar. Det är tur att det finns så många snälla människor.

  SvaraRadera
 4. Hej Sippo. Jättebra att du fortsätter sprida info om katthem till alla du känner. Gå gärna på såna du inte känner också!

  SvaraRadera
 5. Klart vi pratar om katthem och hemlösa katter så fort vi kan. Vad vi önskar att alla katter fick sitt eget hemma med bra hussar och mattar.
  Skönt att det löste sig med mat och lådrengöring även om det tog lite tid. Nosbuff

  SvaraRadera
 6. Hej Sippo. Jättesnällt att du sprider att vi behöver hjälp till alla du känner. Gå gärna på såna du inte klänner också.

  SvaraRadera
 7. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 8. Hej Dui och Deco. Det är jättebra att ni talar om oss katter på katthem. Ni gör en jättestor insats då.

  SvaraRadera