onsdag 8 december 2021

KAtten Rafael på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Rafael på Södertälje Katthem.

Sjuttsingen också! Precis när jag skulle börja berätta om hur jag haft det innan jag kom hit så råkade jag titta fram, och vem står inte där med blixtmojängen i högsta hugg! Jodå, en viss blogghjälp. Den här bilden skulle ni ju inte fått se!

Men nu ska jag berätta hur jag hade det innan jag kom hit. 

Det jag minns från när jag var liten var att jag, mamma och mina syskon alltid var ute. Oavsett väder - regn, blåst, sol, snö, varmt, kallt - vi fick aldrig gå in nånstans. Vi var inte välkomna in till nån. 

Så småningom skildes vi syskon åt och mamma blev förstås dräktig igen och hade inte tid med mig längre. Jag fick klara mig på egen tass. 

Ibland gick det väl ok, men ibland blev det slagsmål med andra katter. Det gick ändå an. Det värsta var när människor var elaka. De kunde hitta på riktigt otäcka saker - saker jag vill glömma. 

Det blev ofta slagsmål om mat. Alla vi vilsna katter var ju konstant hungriga och alla ville så klart ha den mat som hittades. 

Så småningom drog jag och några kompisar oss undan från de andra katterna. Vi bildade en egen liten grupp och hittade en tomt med ett hus på. Vi förstod att vi aldrig skulle kunna få komma in och bo i huset, men vi märkte att en människa iakttog oss inifrån huset. Vi undrade så varför hon tittade på oss. Vad ville hon oss?

18 kommentarer:

  1. Oooo, jag visste väl att du var en sötnos, Rafael! Puss på nosen från sr. Carina, klosterkatten Robins matte.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Robins matte, huuuur kunde du veta det?

      Radera
  2. Mjaooooo, vilken söt nos du har.
    Ser fram emot när du jamar resten av din historia.

    SvaraRadera
  3. Fnissjam, jag sa ju att blogghjälpen är lurig med blixtapparaten!
    Men du är ju en jättestilig kille!
    *nosbuffar*

    SvaraRadera
    Svar
    1. Alice, tänk att man inte kan lite på henne!

      Radera
  4. Åhh så söt du är!!! Vad glad vi blir att få se den bilden på dig,
    Däremot blir vi både ledsna och arga när vi läser om människor som var elaka mot dig och dina kompisar. Så skall ingen behöva ha det.
    Nu är vi nyfikna på att läsa fortsättningen på din berättelse.
    Nospussar

    SvaraRadera
    Svar
    1. Björn, helt rätt! Ingen ska behöva ha det så eländigt som många av oss har haft det. Ingen!

      Radera
  5. LÅNEBJUDANDE FRÅN "NOVELTY FINANCE INC"

    Hej!!! Är du i behov av ett lån? Om ja, kommer jag att rekommendera dig att ansöka om ett lån genom Novelty Finance Inc.

    Jag heter Davina Claire, jag är finanschef för Novelty Finance och du kan ansöka om ett lån hos mitt företag och ha ett lån på ditt konto inom 24 till 48 timmar. Det har kommit till min kännedom att många människor har så svårt att få ett lån från sina lokala banker eller andra finansiella institutioner på grund av hög ränta, otillräckliga säkerheter, skuldkvot, låg kreditpoäng eller andra skäl.

    På NOVELTY FINANCE tillhandahåller vi finansieringslösningar. Vi erbjuder alla typer av lån (Personlån, Företagslån och många andra). Vi erbjuder flexibla och flera lånealternativ, inklusive säkrade och osäkrade lån, lång- och kortfristiga lån som är skräddarsydda för dina ekonomiska behov.

    För frågor/frågor? - Skicka ett mail till [noveltyfinances@gmail.com] eller ring / WhatsApp via: +447915601531]

    Vi strävar efter att göra lån enkelt, bekvämt och prisvärt.

    Vår tjänst är mycket snabb, pålitlig och pålitlig och du kan låna upp till 5 miljoner euro till en subventionerad ränta på 3 % per år. Vi är rätt företag att kontakta när du är i akut behov av ett lån.

    Inga fler väntetider eller stressiga bankbesök, vår tjänst är tillgänglig 24/7. Du kan ansöka om ett lån när som helst och var som helst på din egen bekväma plats med din telefon eller din bärbara dator, allt du behöver göra är att skicka oss din låneförfrågan via:
    E-post: (noveltyfinances@gmail.com)
    WhatsApp/ Telegram: +447915601531
    Telefon: +447915601531

    Vi är alltid glada över att ge ekonomiskt stöd.

    SvaraRadera
  6. BEHÖVER DU ETT BRÅDSKANDE LÅN FÖR ATT STARTA ETT NYTT FÖRETAG, BETALA RÄKNINGAR, KRÄVA DIN SKULD ELLER KÖPA EN NY BOSTAD OM JA, KONTAKTA OSS PÅ E-POST MED DIN INFORMATION SOM FÖLJANDE.
    E-post:: {  larrybright424@gmail.com }

    FÖR-OCH EFTERNAMN
    LAND
    WHATSAPP TELEFONNUMMER
    LÅNEBELOPP
    LÅNETID
    KONTAKT E-post:: {  larrybright424@gmail.com }

    TACK.

    SvaraRadera
  7. behöver du ett lån? privatlån? Företagslån? Ett bolån? Jordbruks- och projektfinansiering? Vi erbjuder alla typer av lån till 2% ränta! Kontakta e-post: tinvestor53@gmail.com eller Whatsapp +1 (757) 576-8165

    SvaraRadera
  8. Christy Walton ger lån till företag och privatpersoner med låga och rimliga räntor på 2 %. Maila till:(christywalton355@gmail.com)

    SvaraRadera
  9. Behöver du ett nödlån för att betala av din skuld eller ett aktielån för att förbättra din verksamhet? Har du blivit avvisad av banker och andra finansiella myndigheter? Behöver du ett lån konsolidering eller ett bolån? Leta inte längre, för vi är här för att lägga alla dina ekonomiska problem bakom oss. Kontakta oss via e-post: {larrybright424@gmail.com Vi erbjuder lån till intresserade parter till en rimlig ränta på 2%. Intervallet är från 5 000,00 euro till 100 000 000,00 euro

    SvaraRadera
  10. Hej, letar du efter ett skuldsaneringslån, lån utan säkerhet, företagslån, hypotekslån, billån, studielån, personliga lån, riskkapital, etc! Jag är en privat långivare, jag ger lån till företag och privatpersoner med låga och rimliga räntor på 2%. Mejla till: christywalton355@gmail.com

    SvaraRadera
  11. Vi erbjuder lån och finansiella tjänster av alla slag. Våra lån mycket från företag till privatlån eller långa eller korta löptider med förmånliga räntor (2%). Vår låneprocess är mycket snabb och pålitlig med garantier. För mer information om våra tjänster, besök oss på vår e-post; { pedrosalvador346@gmail.com } vänligen meddela oss hur mycket lån du behöver och vill ha lånets löptid. Vi hoppas att höra från dig. Du kan skicka ett meddelande till e-postadressen

    SvaraRadera
  12. HEJ Låneerbjudande varning för alla! Är du ekonomiskt nere och behöver akut kredit/ekonomisk hjälp? Eller är du i behov av ett lån för att starta upp/öka ditt företag eller köpa ditt drömhus. FÅ DITT Omedelbart GODKÄNNANDE FÖR LÅN 100 % GARANTERAT IDAG OAVSETT DITT KREDITPOÄNG. E-post: { larrybright424@gmail.com } , de är pålitliga, snabba i kommunikation och pålitliga

    SvaraRadera
  13. Behöver du ett nödlån för att betala av din skuld eller ett aktielån för att förbättra din verksamhet? Har du blivit avvisad av banker och andra finansiella myndigheter? Behöver du en lånekonsolidering eller ett bolån? Leta inte längre, för vi är här för att lägga alla dina ekonomiska problem bakom oss. Kontakta oss via e-post: {larrybright424@gmail.com} Vi erbjuder lån till intresserade parter till en rimlig ränta på 2 %. Intervallet är från 5 000,00 euro till 100 000 000,00 euro

    SvaraRadera
  14. Jag skulle vilja rekommendera er alla till en trovärdig och uppriktig privatlångivare som godkände mitt lån till mig bara inom några timmar efter så många misslyckade försök att få ett lån, jag blev förvånad och glad över att den privata långivaren räddade mig och erbjöd mig en lån med 2% ränta, kontakta henne nu om du behöver ett akut lån E-post: (christywalton355@gmail.com) eller whatsapp honom +12522852093

    SvaraRadera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Nu har jag klarat av årsmötet. Det vara mycket jobb med det, men nu vet jag ju hur man gör. Bloggh...