söndag 27 december 2020

Katten Örjan på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Örjan på Södertälje Katthem.

Nu har i alla fall julen gått för det här året. Vi har fått finfin hjälp hela tiden av våra snälla volontärer. Tänk att det finns dom som tycker vi är viktiga fast det är jul!

På dagens bild letar jag efter lite godis. Förgäves. Det finns inte en enda liten godisbit där. Det har inte heller kommit in några mer pengar på vår godisfond men blogghjälpen säger att många snälla människor ger oss pengar till annat än godis. Såsom vettiskostnader, kattsand, kattmat och annat som vi behöver. 

Det är jättebra och jättesnällt. Men vi vill i alla fall jama att godisfonden alltid är öppen - för alla bidrag. Den tar aldrig julledigt. (fast blogghjälpen säger att jag inte ska tjata om det så mycket. Men hon förstår inte sånt).

 

4 kommentarer:

  1. Det är så skönt att julen är över. Nu väntar vi bara på att resten av de kvarvarande helgdagarna skall passera så att allt blir normalt (frånsett dumviruset) igen.
    Husse hälsar att han skall ha ditt godiskonto i åtanke när han betalat månadens räkningar.
    Nospussar

    SvaraRadera
    Svar
    1. Björn, jam, vi vill ha vanliga dagar! Genast! Hälsa husse och tacka för att hon stöder vår viktiga fond.

      Radera
  2. Tänk att ingen tidigare bloggkatt har tänkt på det där med att starta en godisfond! Så genialiskt och jamarbra gjort av dig å självklart måste du ju få göra reklam för den precis så ofta och hur du vill!!
    Sen hoppas vi givetvis att du får bestämma till fullo hur och när fondpengarna ska användas?....

    SvaraRadera
    Svar
    1. Sven, fast egentligen var det en av de som följer vår blogg som kom med förslaget om godisfond, men det är klart att jag nappade direkt! Självklart är det jag som ska bestämma över pengarna i fonden.

      Radera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Idag har jag tänkt på alla katter som drabbas av krig. Det är så klart hemskt för alla mänskor ock...