tisdag 22 december 2020

Katten Örjan på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Örjan på Södertälje Katthem.

Idag var blogghjälpen här en kort stund. Då var hon riktigt trevlig för hon hade godis med sig! Jag åt ur hennes hand som ni kan se på bilden.

Det var alldeles extra bra, för jag har nämligen bestämt mig för att lyssna på ett tips från en av våra följare. Hon föreslår nämligen att jag ska bli godisansvarig på katthemmet!

Det tycker jag är utmärkt för då kan varken blogghjälpen eller nån av de andra slippa undan! Till att börja med tänkte jag skaffa ett eget sidokonto på katthemmets vanliga konto. Alltså om man sätter in en godispeng på kontot (389341-9 eller swishar 1234525408) och skriver "godis" så ska jag hålla räkning på hur mycket pengar som kommer in där och som vi katter ska ha godis för. Jag har sagt att om det blir väldigt mycket pengar så kanske lite får gå till mediciner åt nån sjuk kompis, men då är det JAG som bestämmer.

Vill ni fylla på godiskontot så är det bara att sätta in t ex en tjuga eller så mycket ni vill. Man får sätta in flera hundra eller tusen eller miljoner pengar om man vill. 

Det ska bli kul att få ordning på den här sega frågan. Jag kommer berätta hur mycket jag har på vårt konto! Här ska rivstartas!

 

4 kommentarer:

  1. Vilket jamarbra förslag att vara Godisansvarig på Katthemmet! Jag har redan skickat in en slant till detta viktiga konto (som även motvilligt vid behov kan användas till annat. Hihi.
    Tänk att det nu äntligen kan bli ordning på godisutdelningen. Roligt att se att du äter ut blogghjälpens hand.
    Nospuss

    SvaraRadera
    Svar
    1. Anonym, jam, det känns väldigt bra att ta tag i den här frågan redan från början.

      Radera
  2. Vad modig du var som år ur blogghjälpens hand. Fast hon är ju jamarsnäll och godis är ju så gott.
    Vilken bra idé du kommit på med godiskontot! Tyvärr hann husse swisha sin julpeng innan din geniala idé blev känd. Hoppas du kan nosa reda på den ändå.

    Julpussar på nosen.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Björn, jag tycker själv jag är jättemodig! Vi har redan sett dit fina bidrag. Tack!

      Radera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Idag har jag tänkt på alla katter som drabbas av krig. Det är så klart hemskt för alla mänskor ock...