onsdag 16 december 2020

Katten Örjan på Södertälje Katthem berättar


Hej, det är Örjan på Södertälje Katthem.

Som jag berättade i tidigare inlägg så kom det in en tjej till mig i min bur som talade snällt men jag var ändå misstänksam. Det blev ju inte bättre av att jag lurades in i en transportbur och fick åka brummis igen!  Jaha, vara det här allt, tänkte jag. Ska jag åka tillbaka dit jag var och fortsätta mitt eländiga liv där?

Men jag fick åka nån annanstans. Där var det nån som öppnade taket på buren och så fick jag ett stick i nacken. Just som jag skulle till att protestera så somnade jag!

Har aldrig varit med om nåt liknande. När jag vaknade hade jag lite ont i baken och jag hade fortfarande ont i munnen. Fast det gjorde inte ont på samma sätt som förut.

Allt var väldigt konstigt och inte blev jag klokare av att vi åkte tillbaka till samma ställe vi åkte ifrån tidigare. Katthemmet, kallades det. Jag förstod inte vitsen med den resan. Inte då.

4 kommentarer:

  1. Nej usch fick du åka ännu mera i den där otäcka brummisen. Fast det var ju en snäll tvåbening som körde dig.
    Det där otäcka sticket i nacken ich det onda när du vaknade upp var ju inte så trevligt men det var definitivt början på ett mycket mycket bättre liv.
    Förstår verkligen om du kände dig förvirrad där och då.
    Man ser på dagen bild vilken otroligt stilig kisse du är!

    Nospussar

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag tror jag vet vilket ställe du fördes till. Både jag och mina företassare har försökt gömma oss för att undkomma eländet. Men eftersom du blev bättre i munnen sen var det nog tur att du somnade där? Fast uschjam för att åka till det där stället, jag gillar det INTE!

      Radera
    2. Det var verkligen ingen trevlig resa, och som jag såg det - helt onödig. Jag kunde ju lika gärna sovit en stund i min bur på katthemmet?

      Radera
    3. Lisa, nä, det där stället ska man undvika till varje pris! Förstår inte att det är så poppis att åka dit. Särskilt när man mår dåligt. Då vill man ju vara ifred.

      Radera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Nu har jag klarat av årsmötet. Det vara mycket jobb med det, men nu vet jag ju hur man gör. Bloggh...