lördag 5 september 2020

Katten Frasse på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Frasse på Södertälje Katthem.

Jag jamar bara: oj vilken jobbig eftermiddag jag haft, men oj vad roligt det varit.

Jag och Dexter övervakade förstås loppisen som vi hade utanför katthemmet idag. Vi såg att det var många snälla människor som kom och handlade och fikade och pratade lite. Vi fick in en bra slant på den lite dryga timme som loppisen varade. Det var meningen att den skulle vara i två timmar men efter halva tiden började det ösregna och blåsa som bara den.  Det var tur att Dexter och jag sett till att det stod att vi ställer in vid dåligt väder i inbjudan, annars hade det ju blivit tokigt.

Nu ska vi bara vila och ta det lugnt. Fast vi vill förstås passa på att tacka både alla snälla människor som kom och besökte oss och alla snälla volontärer som ställde upp och bar ner saker till borden utanför katthemmet och bar upp det som fanns kvar. Det är tack vare såna som ni som vi kan få leva vidare.

4 kommentarer:

  1. Ni hade ordnat det hela jamarbra Dexter! Såg du att matte vinkade till er? Men vad synd att det började regna och blåsa
    *nosbuffar*

    SvaraRadera
    Svar
    1. Alice, vi såg dig allt från fönstret! Roligt att du kom. Vi hoppas att du snart kan besöka oss inne på katthemmet.

      Radera
  2. Jamarbra att ni sålde bra under den tid vädrets makter var snälla mot er. Med tanke på hur väl förberett allt var är vi inte förvånade över ett lyckat resultat. Vi tjatade på husse att åka dit men han tycker det är lite för långt att köra med bilen och så är han rädd för dumviruset (fast loppisen var ju utomhus så det argumentet köper vi inte).
    Nospussar

    SvaraRadera
    Svar
    1. Björn, synd att husse tycker det är för långt att åka till oss, men rätt som det är kanske han ändrar sig! Vi hoppas det.

      Radera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Jag hade just legat och tänkt på viktiga saker när jag klev ut ur buren och blev blixtrad av blogg...