lördag 19 september 2020

Katten Frasse på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Frasse på Södertälje Katthem.

Nu tycker både jag och blogghjälpen att vi måste ställa tillbaka ordningen igen. Det är ju faktiskt jag som är bloggkatt. Fast vi förstår att flera undrar hur det går för Sara som vi berättat om några gånger. Hon får både antibiotika och cortison nu. Hon hostar inte lika mycket längre men hostan är inte över. Hon är mest missnöjd med att hon inte får gå ut, men det får dröja lite till.

Här på katthemmet håller jag ställningarna förstås. Det är mycket att se till och som ni vet är jag väldigt noggrann. På dagens bild busar jag lite med en av våra volontärer. Sånt måste man också hinna med som bloggkatt. 

Vi fortsätter så klart att hoppas att allt ska bli som vanligt igen, men det ser ut att dröja lite till. Som tur är kan man boka besök för att komma och hälsa på oss katter. Det tycker vi alla snälla människor som kan och vill ta hand om oss ska göra!
 

4 kommentarer:

 1. Vad skönt att ordningen är återställd på katthemmet.
  Men det har varit trevligt att höra om Sara och vi hoppas hon blir bättre snart.
  Ja, dumviruset är inte över än. På flera ställen är det lika illa eller värre än tidigare. Det är bra att vara försiktig på katthemmet så att inte era betjänter blir sjuka.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Anonym, jam, man får inte glömma att det är JAG som är bloggkatt här!

   Radera
 2. Vi glädjs åt att det går åt rätt håll för Sara. Klart hon skall vara inne tills hon är stark igen.

  Vi vill ju höra om Sara och vi vet ju att du och Dexter håller ställningarna på katthemmet och det känns tryggt.

  Det där dumma viruset lär vi väl tyvärr få leva med ett tag till. Vi får hoppas att ordningen återställs när det kommer ett vaccin.
  Nospussar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Björn, jag kan berätta att Sara har en helt avvikande mening när det gäller att vara inne. Eftersom det varit varmt ute nu i två dagar har hon faktiskt fått vara ute. Hon hostar allt mindre så vi tror hon mår bra av det.

   Radera

Frasse på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Frasse på Södertälje Katthem. På dagens bild ser ni säkert vad som hänt.  Vi har åkt HEM! Nu ska våra människor ta hand om oss f...