tisdag 22 september 2020

Katten Frasse på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Frasse på Södertälje Katthem.

Nu är jag här igen.  Har inte så mycket nytt att berätta men Dexter och jag har bildat en tänk-klubb här på katthemmet. Alla katter är med i klubben och alla får tänka och tycka vad de vill. Så tycker vi det ska vara. Vissa tvåbeningar har ju för sig att bara det som de själva tycker och tänker ska få komma fram. Så tänker inte vi katter.

Vi har också nolltolerans mot alla former av vapen. Är det nåt vi behöver reda ut med nån så gör vi det tass mot tass. Vi förstår inte varför tvåbeningar behöver ta till vapen. Det är fegt att använda såna tycker vi. Särskilt om det riktar sig mot djur.

Vi funderar på att erbjuda tvåbeningar medlemskap i klubben, men vi vet ännu inte om det finns intresse, så vi återkommer om det.

 

4 kommentarer:

  1. Det låter som en jamarklok klubb det där. Fast vi tycker ni skall tänka er noga för innan ni eventuellt låter tvåbeningar vara med och OM ni tillåter det - välj bara sådana som älskar katter.
    Nospussar

    SvaraRadera
    Svar
    1. Björn, vi vänder oss så klart bara till såna som älskar katter. De andra får inte vara med i vår klubb!

      Radera
  2. Väldigt kloka tankar, tycker jag! Men om ni ska tillåta tvåbeningar att vara med i klubben måste vi verkligen poängtera reglerna, för det är nog många som kommer ha svårt att förstå vad som gäller! Ni måste betänka att de inte är katter...

    SvaraRadera
    Svar
    1. Lisa, nä de är ju inte katter. Vi kommer tänka oss noga för innan vi fattar ett beslut!

      Radera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Idag har jag tänkt på alla katter som drabbas av krig. Det är så klart hemskt för alla mänskor ock...