måndag 28 september 2020

Katten Frasse på Södertälje Katthem berättar


Hej, det är Frasse på Södertälje Katthem.

Vi ska försöka blogga lite idag, men det är lite tumultartat här, för vi har nog inte riktigt förstått att det vi längtat efter snart ska bli verklighet! Jag jamar om för Dexter flera gånger om dan att "vi ska flytta till vårt eget hem snart". Dexter frågar om inte det är farligt men jag lugnar honom och jamar att matte och husse verkar jättesnälla. Då tittar han på mig och jamar "är du säker?".

Då berättar jag att redan i helgen ska de komma och hälsa på oss och ha med saker som doftar vårt nya hem så vi vänjer oss lite. Sen kommer matte eller husse eller båda att komma tillbaka nån gång i veckan fram till vi ska flytta så vi hinner lära känna varandra lite.

Dexter är alltid orolig för förändringar men det vet vår nya matte och husse. När han vant sig kommer han bli en cool katt!


 

 

 

10 kommentarer:

  1. Vi är då glada gör er skull,finisar! Klart det är lite pirrigt men tänk att ni snart är HEMMA!
    Nosbuffar

    SvaraRadera
    Svar
    1. Dui och Deco, jam, vi kommer nog trivas när vi vant oss!

      Radera
  2. Det kommer att bli bättre än bäst det vi vet redan! Ni är ju två kompisar (syns på den söta bilden på er) som kan stötta varandra och er nya husse och matte verkar vara av helt rätt sort.
    Nu börjar snart ert nya goa liv!
    Nospussar

    SvaraRadera
    Svar
    1. Björn, jag tror också det kommer bli kanon och det gör nog Dexter egentligen också, men han måste oroa sig lite ändå.

      Radera
  3. Oj vad vi är glada för er skull! Jag vet precis hur pirrigt och nervöst det är att gå och vänta. Fördelen är att man hinner provpacka ordentligt så att man vet att man får med sig allt.
    Vilka kloka tvåbeningar ni har hittat som kommer vara hemma med er i början, för det kan vara lite läskigt innan man lärt känna varandra. Tur att du och Dexter har varandra.
    *nosbuffar*

    SvaraRadera
    Svar
    1. Alice, vi har väldigt mycket att göra ända fram till flytten så det är nog tur att det dröjer lite.

      Radera
  4. Stort grattis till er båda att ni äntligen snart får komma hem!!
    Buffisar från
    Sven,Räkan och Cornelia

    SvaraRadera
    Svar
    1. Sven, tack. Det ska bli jättespännande!

      Radera
  5. Det blir bra ska ni se. Det är tur att ni har varandra. Er matte och husse verkar vara väldigt snälla och omtänksamma, eftersom de kommer att träffa er några gånger innan flytt och ta med sig saker som luktar av ert nya hem.
    Nospuss

    SvaraRadera
    Svar
    1. Anonym, vi tror att matte och husse är jättesnälla och omtänksamma. De förstår hur vi känner.

      Radera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Idag har jag tänkt på alla katter som drabbas av krig. Det är så klart hemskt för alla mänskor ock...