söndag 13 september 2020

Katten Frasse på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Frasse på Södertälje Katthem.

Nu blir det konstigt igen för texten hamnar inte där den ska. Dumma Blogger!

Men det är inte bara dom som är dumma må ni tro. Vi har läst att det var dumma tvåbeningar som sköt poliser i ett annat land. Då gick världens mäktigaste tvåbening ut och sa att gärningsmännen skulle straffas och att det var DJUR!

Har ni hört nåt så dumt och fräckt? Vi djur springer väl inte omkring och skjuter nån? Det är detju bara tvåbeningar som gör. 

Jag tycker den som uppfann skjutvapen skulle skämmas. Tror inte nåt gott har skapats på grund av vapen. Vi katter är vapenvägrare allihop!



 

 



4 kommentarer:

  1. Ja visst är det skrämmande och häpnadsväckande att En-s.k.-Viktig-Person säger att de är "djur", som ska straffas. Jag gillar definitivt inte denna s.k.Viktiga-Person, så det så.
    Nosbuff

    SvaraRadera
    Svar
    1. Anonym, nä, vi gillar inte heller några Viktig pettrar!

      Radera
  2. Vi tycker tvåbeningar hela tiden bevisar att snacket om att "människan är den högst utvecklade varelsen" är rent nonsens. Vi läste om att en båt på väg från Nya Zeeland till Japan hade kantrat i en storm. Ombord fanns 6000 levande kossor. Hur kan man få transportera levande djur så?
    Människan är inte bara dum utan även grym! Som tur är finns det undantag.
    Nospussar

    SvaraRadera
    Svar
    1. Björn, det finns verkligen mycket man kan undra över när det gäller tvåbeningar. Men visst är det tur att det finns undantag bland dom?

      Radera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Idag har jag tänkt på alla katter som drabbas av krig. Det är så klart hemskt för alla mänskor ock...