onsdag 2 november 2016

Katten Inka på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Inka på Södertälje Katthem.

Idag har jag haft besök. Ända från långt borta. Det var snälla Carina, Klosterkatternas matte. Hon bor i Otterbäcken som ligger mellan Mariestad och Kristinehamn. Hon hade kommit för att hälsa på blogghjälpen och mig.

Först var de hemma hos blogghjälpen ett tag, men sedan kom dom till mig. Det var faktiskt lite synd att blogghjälpen var med. Klosterkatterna hade nämligen skickat med godis till mig, men då berättade blogghjälpen att jag tyvärr inte fick äta NÅGOT annat än den dietmat jag ska äta några veckor till.

Jag hade gärna sett lite "civil olydnad" där från Carinas sida, men hon sa att hon förstod. Istället skulle hon skicka en leksak till mig. Ska bli spännande att se vad det blir.

12 kommentarer:

 1. Så roligt att du fick besök av Klosterkatternas matte.
  Men håller med dig om att det var förargligt att du inte fick godiset, fast, om vi tänker efter var det nog bra.
  I o med din diet så var det nog bäst som skedde.

  Ozzy

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ozzy, varför ska alla vara så präktiga? Lite godis hade inte suttit fel.

   Radera
 2. Jag förstår PRECIS hur du känner det, för just nu får jag också BARA samma sorts mat hela tiden! Inte minsta lilla extra gott. Men så roligt att få fint besök i alla fall! Och så hoppas jag bättre godistider för oss båda!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Gustav, aha! Komplott? Vad är det våra tvåbeningar håller på med?

   Radera
 3. Vad kul med ett så pass långväga besök och dessutom av någon som älskar katter.
  Sedan vad gäller godiset så har nog blogghjälpen rätt trots allt men jag förutsätter naturligtvis att det sparas godis åt dig till lite längre fram.
  Nospuss

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nalleman64, jam jag hoppas verkligen att det finns ett STOOORT godislager sparat till mig när jag får äta sånt igen.

   Radera
 4. Stort tack för att du tog dig tid att träffa mig, Inka! Jag vet ju hur väldigt mycket du har att ta tass om... men jag ville så innerligt gärna träffa dig, och du var faktiskt ännu vackrare i verkligheten än på bild! Leksak kommer med posten, det lovar jag, och när du inte behöver hålla så strikt diet skall du få mer godis. Puss på nosen! Och hälsa blogghjälpen så mycket, jag har haft en underbar dag med er idag! hälsar sr. Carina, klosterkatternas matte.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Klosterkatternas matte, det var roligt att träffa dig också. Tycker du verkligen att jag var ännu vackrare i verkligheten än på bild * lite generad*. Blogghjälpen jamar att hon också tyckte det var väldigt trevligt att träffa dig.

   Radera
 5. Det är ju bara så TYPISKT att när man för en gångs skull ska få något lite extra så ska man vara på DIET!! Hoppas blogghjälpen sparar gottiset så du kan njuta av det sedan. Och leksaken är ju en liten tröst under tiden, så snällt av sr. Carina att tänka på dig <3
  Tassklappar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Simba och Tasse, sr Carina är jamarsnäll. Det är därför blogghjälpen och jag tycker om henne.

   Radera
 6. Jamarns vilket fint besk ni har haft! Synd bara att blogghjäpen var där så hon inte kunde smussla åt dig några gottisar. Men en leksak är också skojsigt.
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Alice, jam, men när jag tänker efter så hade jag nog inte fått nåt godis även om inte blogghjälpen var där. Hon hade talat om för Carina att det inte var bra för mig, och då hade jag nog inte fått nåt ändå.

   Radera

Blogghjälpen har ordet

Så sitter man här igen med känslor som sticker iväg åt alla möjliga håll.  Varken Stina eller Mario har haft ett riktigt hem nån gång. Det m...