fredag 25 november 2016

Katten Inka på Södertälje Katthem berättar

 Hej, det är Inka på Södertälje Katthem.

Här har man jobbat hela dan med förberedelserna inför morgondagen. Då är det KATTENS DAG!

Idag är det Black Friday.  Jag trodde förstås det var Svarta Katters dag, men det handlade visst om nåt helt annat sa blogghjälpen. Hon sa att fina katter ska inte förväxlas med försäljningsjippon. Vi är mycket värdefullare än så. Vi kan inte ställa upp på jippon, vi ska bara bo hos människor som förstår det.

I morgon är det i alla fall Kattens Dag! vi kommer att ha öppet hus på katthemmet med massa fina saker i vår Second Handbutik och gott fikabröd. Vi katter som bor här ställer också upp. Man får titta på oss också! VÄLKOMNA mellan 14-16!

 

10 kommentarer:

 1. Det är alltid alla katters dag, så det så! *stampar*
  Vet du, husse har köpt roliga spel till sin dator, men tror du att vi katter fick nåt då? Näää, ingenting. Ingen vippa, ingen musling eller nåt annat skoj. Vi får väl helt enkelt roa oss med dom sjuttiofemton leksaker vi har då.. *sniff*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tindra och Viska, ni har helt rätt - det är ALLTID kattens dag, men just idag är det ÄNNU mer kattens dag. Stackars er som måste hålla tillgodo med så lite leksaker.

   Radera
 2. Matte ska ju till er i morgon så om hon kan så stannar hon nog en stund extra och firar kattens dag. Men å andra sidan så är det ju vår dag varje dag. Till något tråkigt så vann Micke inte tävlingen på Mjau, men matte har koll på om det kommer nya tävlingar. Nu håller vi tassar och tummar för Molle. Men för att jama som ovan om spel. Matte laddade ner en app från whiskas, den tycker jag är jamarkul för då får jag försöka fånga fiskar på mattes "platta".
  Nosbuffar Micke

  SvaraRadera
  Svar
  1. Micke och Molle, det var synd att inte Micke vann Mjaus tävling. Det tycker vi han borde gjort. Precis som vi tycker att Molle ska vinna Royal Canins tävling.

   Radera
 3. Tycker också att det alltid är alla katters dag vilken dag det än är på året.
  Hör matte o husse jama att dom är så trötta på Black Friday tjatet.
  Precis som om en dag i affärsvärlden med plus i kassan (svart) skulle vara något att tjata om när alla katter ger plus i familjen genom att bara finnas där och ge hemtrevnad.
  Lycka till imorgon med öppet hus o loppisen.

  Ozzy

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ozzy, vi katter kan verkligen resonera logiskt och ställa olika saker mot varandra så det framstår tydligt vad som är rätt. Vad betyder lite klirr i kassan i en affär mot att en katt berikar ett hem?

   Radera
 4. Ja usch nu vill vi inte höra ett ljud mera om Black Friday. Däremot gärna om Black Cats! Dem kan man inte få nog av.
  Hoppas det kommer många besökare på Kattens dag imorgon! Du har ju gjort vad du kan för att förbereda allt det vet vi.
  Nospuss

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nalleman64, jam här är vi alla redo att ta emot snälla besökare.

   Radera
 5. Efter allt jobb borde det ringla en lång kö i morgon utanför katthemmet vid tvåtiden! Det dumma är att det är så många julmarknader nu, så hoppas alla förstår att just det DU ordnat är något extra! Jag håller verkligen tassarna!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Gustav, du har helt rätt. De andra julmarknaderna kan man besöka en annan dag, men idag är det VÅR julmarknad som räknas.

   Radera

Blogghjälpen har ordet

Så sitter man här igen med känslor som sticker iväg åt alla möjliga håll.  Varken Stina eller Mario har haft ett riktigt hem nån gång. Det m...