lördag 19 november 2016

Katten Inka på Södertälje Katthem berättar

  Hej, det är Inka på Södertälje Katthem.

Ni som läst bloggen de senaste dagarna vet ju att jag haft mycket att göra med SVEKATTs No-Kill-semnarium.

Det har jag ju så klart i vanliga fall också - men den här gången var det extra mycket att göra.

Det var nämligen så att vår egen snälla Snickare Christer  var en av mottagarna för SVEKATTs Guldtassen! Den delas ut varje år till nån eller några som gjort nåt exceptionellt för katter - utan att jobba regelmässigt med katter. Jam tyckte att ingen kunde vara mer lämpad mottagare än Snickare Christer, så i år fick han priset tillsammans med 2 killar som byggt Uppsala Katthem.

Jam tycker att Christer är värd alla pris som finns att få, för utan hans insatser hade det nog inte funnits nåt katthem i Södertälje!

Sen är det många andra som också jobbat för att vi ska få ett katthem, t ex Niclas som installerat all el, och Patrik som också gjort stora insatser tillsammans med fler andra, men det fanns bara utrymme för att ge priset till en, och Christer var ju helt klart den som höll i alla trådar och gjorde bygget av Södertälje Katthem möjligt.

Tack, Christer!

10 kommentarer:

 1. Hej Inka!
  Nu är jag hemma igen så jag kan läsa dina intressanta inlägg! Jag tänker hålla mig kort idag och bara säga att Christer är en värdig vinnare! Kul att personer med ett stort hjärta för djur får priset!
  Man önskar ju att även de andra som hjälper till kunde få ett pris men det kanske de får nästa gång.
  Nospuss

  Ps. Har saknat att läsa dina inlägg. Ds.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nalleman64, Just det här priset går bara till människor som har ett stort hjärta för katter. Vi skulle så klart vilja att ALLA som hjälpte oss med katthemmet fick pris, men som tur är finns det faktiskt många som gör mycket för oss katter, så konkurrensen om priset är hård.

   Radera
 2. Stort grattis till Christer! Det är han värd så mycket som han ordnar. Jamar som ovan att övriga som hjälpt till också borde vinna pris, men vi håller tassarna att de kanske får det senare. Nosbuffar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Micke och Molle, vi är jamarglada att vår Christer fick priset. Det är han väl värd.

   Radera
 3. Grattis Snickare Christer! Du är en värdig vinnare 👍.

  🐾 Nosbuffar 🐈

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hjulia Huller om Buller, jam, vår Christer är värd många fina priser.

   Radera
 4. Vilket otroligt klokt initiativ av dig att nominera bästaste Christer, synd bara att du som vanligt har så mycket att göra så att du inte kattsonligen kunde vara med på plats när priset delades ut!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sven, som du vet hade vi öppet hus här på katthemmet också, och jam var ju tvungen att ta tass om det.

   Radera
 5. Det var trevliga nyheter! Gratulerar Christer!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Marie, visst var det trevliga nyheter?

   Radera

Katten Rafael på SÖdertälje Katthem berättar

Hej, det är Rafael på Södertälje Katthem. Som ni vet har vi haft och har mycket att göra här på katthemmet. Att vara bloggkatt är minsann in...