onsdag 16 november 2016

Katten Inka på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Inka på Södertälje Katthem.

Som bloggkatt måste man inte bara tänka på allt - man måste tänka framåt också.

Idag har jag börjat planera för jul- och nyårshelgen. Det kan tyckas att det är gott om tid dit, men så är det inte på ett katthem.

Många tvåbeningar ska ju fira jul och nyår. Som tur är finns det såna som tänker på att även vi katter på katthemmen behöver hjälp på helger också. Vi måste få hjälp varje dag, året runt.

Om du, eller nån du känner, kan hjälpa till på ett katthem i helgerna, och andra dagar också förstås, anmäl ditt intresse nu! Vi vill inte sitta här utan mat och med smutsiga burar och toalådor i helgerna. Våra volontärer som hjälper oss hela året kanske behöver lite ledigt i helgerna. Tänk på oss, alla ni som kan.

8 kommentarer:

 1. Bra att du tänker på hur katthemmet/en ska skötas på helgerna som kommer.
  Det är ju jamar viktigt att ni också kan fira jul o nyår i lugn o ro med personal runt er.

  Ozzy

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ozzy, jam, vi vill också få lite julstämning. Det tycker vi att vi är värda.

   Radera
 2. Tänk så mycket du har att styra och ställa med! Personalansvar låter väldigt svårt! Särskilt att få dem att jobba på helger. Det kanske inte räcker att muta med godis? Men jag tror säkert du ska lyckas även med detta uppdrag.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Gustav, som tur är har jag väldigt snäll personal att ansvara för. De flesta ställer upp fastän den är helg och annat trams.

   Radera
 3. Det är ett stort ansvar du har, men vi vet att du klarar det med svansen i topp.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tindra & Viska, jam, jag är inte den som fuskar bort ett uppdrag.

   Radera
 4. Vilket ansvar du har, men det är bra att du planerar redan nu för stor helgerna. Matte hälsar att hon kommer på julaftons och nyårs morgon. Och vi har sett att hon också har handlat julklappar till er!! Men våra har hon gömt :(

  SvaraRadera
  Svar
  1. Micke och Molle, tänk om alla var lika omtänksamma som er matte! Men har hon gömt era julisar? Mitt råd är: fortsätt leta efter dom!

   Radera

Katten Rafael på SÖdertälje Katthem berättar

Hej, det är Rafael på Södertälje Katthem. Som ni vet har vi haft och har mycket att göra här på katthemmet. Att vara bloggkatt är minsann in...