lördag 3 september 2016

Katten Inka på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Inka på Södertälje Katthem.

Idag kom det ganska många på öppet hus. Det verkar som om det kommer fler på lördagarna än det gjorde på söndagarna förut när vi hade öppet hus då. Det var nog bra att jag ändrade dag där.

Blogghjälpen var inne hos oss idag också. Vi fick inget vanligt godis av henne, men det vi fick var jamargott. Det hette RC Oral och blogghjälpen sa att det var bra för våra tänder.  Då kan man undra varför vi bara fick några kulor var? Vi borde fått minst en hel påse tycker jag.

Jag har börjat fundera på en avancerad plan för att en gång för alla få en lösning på godisproblemet här på katthemmet! Men säg inget till blogghjälpen om det!!

8 kommentarer:

 1. Vad bra att du bytte dag på öppet hus. Som sagt - det är tur att du tar hand om det där. RC Oral måste jag undersöka vidare. Låter ju både bra och gott. Klart ni borde få mera men å andra sidan är det ju bra att spara lite så ni kan få mera en annan dag.
  Din avancerade plan är vi förstås mycket nyfikna på och givetvis håller vi tyst om den.
  Nospuss

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nalleman64, det konstiga är att nästan alla mina kompisar här tycker också om RC Oral. Testa!

   Radera
 2. Bravo! Jam ser mycket fram emot din hemliga plan - det har i flera år behövts något rejält för att lösa godisfrågan på katthemmet. Känns som att du är rätt katt för jobbet... hedersbuffar från Majsan, abbemissa och fd bloggkatt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Klosterkatterna, jam, det är ett problem som vuxit med åren. Tror nån måste sätta ner tassen ordentligt här på katthemmet!

   Radera
 3. Vad kul att det kom många besökare, men vi hade inga tvivel alls om att du gjorde rätt när du bytte dag.
  Såna där RC Oral lurade blogghjälpen i matte att köpa så vi får också såna ibland, de är jamargoda! Vi gillar dem skarp alla 3, men vi har jamat till matte att vi kräver gottisar också.
  Vi väntar med soinning på att höra mer om din plan!
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Alice, oh ja, man måste komplettera med vanligt godis också!

   Radera
 4. Berätta FORT om din godisplan - vi är sååååå nyfikna!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sven, du får nog vänta lite. En avancerad plan måste få ta tid att utarbetas noga innan den sätts i verket!

   Radera

Katten Rafael på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Rafael på Södertälje Katthem. Även om det fortfarande känns tungt för blogghjälpen att leva utan Sara så vet vi alla att livet m...