tisdag 13 september 2016

Katten Inka på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Inka på Södertälje Katthem.

Idag var blogghjälpen och hämtade en av mina kompisar varit hos tandläkaren. Hon har FORL och fick ta bort 5 tänder. Vi tycker jättesynd om henne, men om en tand blivit angripen av FORL måste den bort, annars fortsätter det bara att göra ont. Nu kommer nog värken snart att gå över och hon blir frisk.

När blogghjälpen installerat katten i sin bur kom hon in till mig. Hon tyckte mina sår blivit värre, och blev väldigt ledsen för det. Hon sa att hon hoppas att jag inte har ont. Vettisen som lovat ringa har inte gjort det. Vi tycker det är konstigt för vi tycker inte att jag eller nån annan katt ska behöva ha ont en enda minut i onödan.

Kanske ska jag få cortison men då vill man vara säker på vad jag lider av först. Vi hoppas att vettisen ringer i morgon och att h*n har nåt bra förslag att komma med så jag slipper mina sår.

12 kommentarer:

 1. Hoppas de kan komma på vad såren beror på! Matte hade tidigare en katt som fick några konstiga äckliga sår på ryggen, av vad gick ej att fastställa men med en liten dos kortison höll de sig borta. Kortison är ju inte kul men vad göra - bättre än vätskande sår! Buff från oss alla till dig

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sven, jam, så snart det är fastställt vad det rör sig om ska jag nog få hjälp.

   Radera
 2. Stackars kisse som haft ont i tänderna.
  Hoppas att den känner sig bättre snart.
  Inte roligt alls med dina sår.
  Men som Katten Sven jamar, kortison är bra mot mycket o läker.

  Ozzy

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ozzy, fast de vill inte sätta in cortison innan de vet vad det är.

   Radera
 3. FORL har jag läst om och det verkar väldigt otäckt. Hoppas din kompis slipper det onda mera nu i alla fall.
  Hoppas också verkligen vettisen hör av sig imorgon! Annars måste ni kontakta hen för inte ska du behöva ha såren kvar ett dugg längre än nödvändigt. Vi håller tummar och tassar ännu hårdare nu för att det skall lösa sig!
  Nospuss

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nalleman64, vi tror att min kompis snart ska bli av med sina tandproblem, bara munnen får läka i lugn och ro.

   Radera
 4. FORL verkar jamarhemskt, hoppas det räcker med de fem tänderna. Och stackars dig som har sår som säkert gör ont, de också. Hoppas du får besked, bra såna, i morgon!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Gustav, det kan hända att min kompis får ont i fler tänder - det vet man inte på förtass, men vi hoppas det inte blir så.

   Radera
 5. Fyjam vad hemskt med FORL, men skönt att din kompis får hjälp nu och slipper ha ont!
  Vad tråkigt att höra att dina sår är sämre, hoppas vettisen ringer idag och att du får något som hjälper. Fast jag tror nog att bristen på gottisar är en bidragande orsak till att det blivit sämre.
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Alice, du slår huvet på spiken! Det är uteblivet godis som är roten till det onda!

   Radera

Katten Rafael på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Rafael på Södertälje Katthem. Även om det fortfarande känns tungt för blogghjälpen att leva utan Sara så vet vi alla att livet m...