lördag 27 december 2014

Katten Pauline på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Pauline på Södertälje Katthem.

Idag har jag varit tvungen att jobba lite, fast det är julhelg. Jag måste ju tänka framåt också.

Först måste jag ordna allt inför öppet hus i morgon. Då har vi öppet som vanligt mellan 15-17. Jag kommer ta tass om er om ni kommer!

Sen har jag skrivit brev till de som var medlemmar i Södertälje KAtthem 2014 och frågat om de vill fortsätta vara medlemmar även 2015. I så fall kan man sätta in 225 kronor på vårt plusgiro 38 93 41 - 9 och ange att det gäller medlemsavgift och skriva sitt namn, adress och 6 första siffrorna i personnumret (det är kommunen som vill veta det). Det är jätteviktigt att man skriver "Medlemsavgift", för annars kan man tro att det är en vanlig gåva. Det är förstås också väldigt välkommet, men rätt ska vara rätt.

Som ni förstår har man alltid att göra som bloggkatt. I morgon kommer blogghjälpen på öppet hus och DÅ ska vi minsann kräva jamarmycket godis av henne!


2 kommentarer:

  1. hoppas att hon har både mycket och rätt godis att dela ut ;-)

    Nosgos!

    SvaraRadera
  2. Pauline - va' duktig du e som kan skriva, å så viktiga brev!! Jag har ännu inte hunnit lära mig det å måste hela tiden be Sven om hjälp.

    SvaraRadera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Idag har jag tänkt på alla katter som drabbas av krig. Det är så klart hemskt för alla mänskor ock...