tisdag 18 februari 2014

Katten Stellan på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Stellan på Södertälje Katthem.

När jag är lite ledig, som jag varit idag, brukar jag ofta titta på mina kompisars Facebooksidor. En sida som jag verkligen gillar är  SVEKATTs FB-sida. De kämpar verkligen för att katter som Gloria och jag ska få det bra. Gloria skulle knappast levt idag om vissa andra föreningar fått som de velat. Hon skkulle inte fått möjlighet att utvecklas till den myskatt hon håller på att bli.

Bland dagens FB-inlägg finns också ett reportage om katthemmet på Gotland . Det gör underverk ska ni veta. Och inte nog med det. De har ett jättebra samarbete med länsstyrelsen.

Om ett seriöst katthem och länsstyrelsen samarbetar - då kan det ske stora saker. Mer sånt, jamar jag.


8 kommentarer:

  1. Åh, så bra de gör det på Gotland! Man kan bara fråga sig varför det ska vara så svårt att få till samma sak i resten av Sverige???

    SvaraRadera
    Svar
    1. Gustav, jam, det undrar jag också. Det måste väl gå?

      Radera
  2. Tänk om andra kunde se och lära! SVEKATT är verkligen bra! Skönt att ni fick lite vila idag!Nosbuffar

    SvaraRadera
    Svar
    1. Dui och Deco, SVEKATT är bra och Gotlands Katthem är också bra, liksom flera andra katthem som är medlemmar i SVEKATT.

      Radera
  3. Det är tur att det finns ljuspunkter som SVEKATT och alla katthem, för annars hade de stackars hemlösa katterna inte haft stort hopp om räddning... <3
    Kramar och tassklappar

    SvaraRadera
    Svar
    1. Gunilla, Simba och Tasse, nä, många av oss som idag bor på katthem, i jourhem eller har haft lyckan att få ett nytt hem, hade nog inte levt idag om vissa myndigheter och föreningar fått sin vilja fram.

      Radera
  4. Det gäller ju bara att få tag på någon vettig hos länsstyrelsen och det verkar lättare jamat än gjort.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Sippo, jam tyvärr finns det många där som inte borde ha med djur att göra.

      Radera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Nu har jag klarat av årsmötet. Det vara mycket jobb med det, men nu vet jag ju hur man gör. Bloggh...