onsdag 19 februari 2014

Katten Stellan på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Stellan på Södertälje Katthem.

Idag har jag tänkt en del på vår ekonomi, Glorias och min.

Några av er han kanske sett denna film som jourmatte lagt upp. Som ni förstår är ju jag med och regisisserar ganska mycket, även om jourmatte håller i kameran.

Jag har ju läst att filmstjärnor och regissisörer tjänar mycket pengar. Undrar om jag skulle börja marknadsföra mig själv som Stellan - kattregissören. Tror ni vi skulle bli rika då? Jag skulle ju gärna vilja ge främst jourmatte en stor peng för all hjälp, men även behålla lite för oss själva. Vad tror ni?

6 kommentarer:

  1. Det tror vi är en bra ide! Dessutom är ju du och Gloria huvudrollsinnehavare i filmerna och såna tjänar också massor av pengar har vi hört, sen får de gå på en röd matta och lite sånt. Jag tycker det är roligare att busa under en matta förstås, men man kan ju offra sig ibland om man får bra betalt.
    *nosbuffar*

    SvaraRadera
    Svar
    1. Alice, just det - jag ska ju ha lön för skådespelriet också! Det kan bli mycket pengar. Visst?

      Radera
  2. Jag är helt övertygad om att om du blev regissör skulle du tjäna hur mycket pengar som helst! Du skulle bli en världskändis. "Stellan? Den berömda regissören?" skulle det heta!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Gustav, tror du de skulle skriva det i neon utaför biograferna också *drömmer*? JAg skulle så klart bjuda alla bloggkompisar på alla premiärer!

      Radera
  3. Jam, tror att du skulle kunna vinna både berömmelse och pengar. Som alla stora regissörer ser man ju dig tassa förbi, helt nonchalant, på senaste filmen.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Pelle, jag tror det är bra om man visar sig i filmen också, inte bara regissiserar.

      Radera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Nu har jag klarat av årsmötet. Det vara mycket jobb med det, men nu vet jag ju hur man gör. Bloggh...