torsdag 13 juni 2013

Katten Freddy på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Freddy på Södertälje Katthem.

 Nu är det mycket arbete för mig. Först är det öppet hus idag. Ni som läst min blogg ett tag vet ju att det är en hel del att förbereda.

Sen måste jag hjälpa blogghjälpen. Det är nämligen möte i Svekatt idag, och sånt måste också förberedas.

Många kanske tror att det enda viktiga är att ta hand om oss katter som bor på katthemmen, men det är också viktigt att några arbetar för att vi på sikt ska få det bättre och bli accepterade och värderade efter de fantastiska djur vi är. Om man jobbar på katthemmen kanske man varken hinner eller orkar med att förbereda möten med eller debattinlägg till myndigheter. Sånt tar både tid och kraft. Det är därför jag tycker Svekatt är så viktigt och det är därför jag hjälper blogghjälpen med de mötena.

10 kommentarer:

  1. Båda är ju lika viktiga. Och att öka kattens status på sikt är ju hur viktigt som helst. Håller tassarna för att dina människor kommer idag.NOsbuff

    SvaraRadera
    Svar
    1. Dui och Deco, ja, det är hög tid att vi blir behandlade med respekt och inte som några slit och slängvarelser.

      Radera
  2. Vi tycker Svekatt är jamarbra. Önskar bara att fler kunde lyssna på dem. *suckar*

    SvaraRadera
    Svar
    1. Sippo, det kommer nog. Svekatt är ju ganska nytt ännu.

      Radera
  3. Ju mer man läser din blogg desto mer inser man hur ovärderliga ni bloggkatter är för verksamheten. Det är imponerande hur snabbt du axlat ansvaret och håller i alla trådar där! Och dessutom hinner med att blogga!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Gustav, ja blogghjälpen brukar säga att vi bloggkatter på katthemmet växer med uppgiften. Så är det nog.

      Radera
  4. Vi tycker ni är helt fankattiska med allt jobb ni gör i svekatt och de måste vara jamarglada över att du tar tass om så mycket!
    *nosbuffar*

    SvaraRadera
    Svar
    1. Alice, klar det är tacksamma för min hjälp. Tror inte det skulle hända mycket annars.

      Radera
  5. Svekatt är jamarbra!! Som du så riktigt jamar är det ju svårt att hinna med både att ta hand om katter och skriva brev och fylla i blanketter. Och båda grejorna behövs, de kompletterar varandra!
    Fin bild på dig! <3
    Kramar och tassklappar

    SvaraRadera
    Svar
    1. Gunilla och Frasse, ja, allt som hjälper oss katter till ett bättre liv är viktigt. Det måste bli ett slut på att se oss som nåt man kan behandla hur som helst.

      Radera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Idag har jag tänkt på alla katter som drabbas av krig. Det är så klart hemskt för alla mänskor ock...