onsdag 5 juni 2013

Hej, det är Freddy på Södertälje Katthem.

 Idag har jag förberett mig för öppet hus i morgon. Man kan tro att allt går på rutin, men man måste i alla fall kolla att allt stämmer.

I morgon vet jag att blogghjälpen inte kommer heller. Hon ska nämligen till Klosterkatterna för att fira Gammelmatte! Det blir nog lite sordin på festligheterna för deras Assar är på rymmen.

Det är aldrig bra när katter rymmer och inte kommer hem som de ska. Assar är inte van att springa ute, annat än i rastgården. Dessutom är han ganska skygg. Men vi håller tassar och tummar som vanligt för att han ska inse att det inte är ett dugg kul att springa omkring där ute och springer hem och firar gammelmatte istället.

I morgon blir det alltså inget blogginlägg från mig, men på fredag räknar jag med att komma igen. Trevlig helg på er alla!

8 kommentarer:

  1. Vi håller tassar, tummar och svansar för att Assar tassar hem omgående. Usch, vi minns ju Viska. *ryser*
    Gratta Gammelmatte från oss alla.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Sippo, tyvärr har inte Assar kommit hem ännu vad jag vet. Det är ju i alla fall en tröst att det inte är 20 grader kallt på nätterna. Jag tror han kommer hem snart igen. Snälla Wikki (http://metrobloggen.se/wikipedia/) har lånat ut en fälla så jag hoppas Assar snart går in i den.

      Radera
  2. Här håller vi också tassarna för Assar. Du får be blogghjälpen krama Klostermattarna från matte, både tröstkramar pga Assar och grattiskramar till gammelmatte!
    Vi kommer sakna dig imorgon, men ser fram emot en ny rapport på fredag istället.
    *nosbuffar*

    SvaraRadera
    Svar
    1. Alice, blogghjälpen var ute och gick en sväng i Otterbäcken och spanade som en värsta hök efter Assar,, men ännu har han inte kommit till rätta. Hoppas han gör det snart.

      Radera
  3. Håller verkligen tassarna för att Assar ska komma hem, så att det kan bli en riktig fest för Gammelmatte. Och så hoppas jag att det ska komma många riktiga kattmänniskor på öppet hus.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Gustav, tyvärr var inte Assar med på firandet av gammelmatte, men jag hoppas han snart kommer hem och firar henne ordentligt. Det är hon värd.

      Radera
  4. Här håller vi både tassar , tummar och tår i kors för att Assar ska komma hem igen lagom till Kaffe kalaset i trädgården hos Klosterkatterna !

    SvaraRadera
    Svar
    1. Kjelle Bus, tyvärr kom inte Assar till kalaset, som vi alla hoppades. Men snart tröttnar han väl på att gå omkring där ute.

      Radera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Nu har jag klarat av årsmötet. Det vara mycket jobb med det, men nu vet jag ju hur man gör. Bloggh...