fredag 14 juni 2013

Katten Freddy på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Freddy på Södertälje Katthem.

Idag har blogghjälpen varit med på ett möte på katthemmet. För en gångs skulle kom hon i god tid.  Vi katter vet precis vad det är fråga om när hon visar sig i korridoren, så vi sätter oss innanför dörrarna och är beredda att ta emot godis.

Om man nu ska försöka hitta nåt bra med henne så är det ju att hon är rättvis. Snål men rättvis, skulle man kunna jama.

Hon brukar ta min bur sist. Visserligen är det jobbigt att behöva vänta på godiset, men hon brukar vilja stanna längst hos mig, eftersom vi har mycket att diskutera. Särskilt såna här dagar när det är stora grejer på G. Ni vet väl att det är loppis i morgon 11-15? Det har varit väldigt mycket att ordna med, men efter dagens genomgång med blogghjälpen tror jag det kommer bli bra.

Det är många snälla volontärer som ställer upp och hjälper till. Några ska grilla, andra tar hand om loppisen, andra fixar kaffe, några säljer lotter o s v. Sen är det så klart några som måste visa oss katter också. Det är nästan det viktigaste. Ses vi?

5 kommentarer:

  1. Det är ju skönt att blogghjälpen är rättvis i alla fall och inte bara ger till vissa katter.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Sippo, jooo, så är det väl. Fast ibland tycker jag kanske att jag skulle ha liiite mer än de andra. Jag är ju i alla fall bloggkatt.

      Radera
  2. Naturligtvis måste hon avsätta litet extra tid till dig, hur skulle det annars gå med all logistik där? Jag tror också det kommer flyta på bra i morgon. Hoppas det kommer många människor med stora plånböcker!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Gustav, jag tror allt skulle braka ihop här om det inte fanns en duktig bloggkatt på katthemmet. Det är ju vi som står för klokskapen här.

      Radera
  3. Hoppas du fick gottiset jag skickade med matte. Fick inte följa med på loppisen.

    SvaraRadera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Nu har jag klarat av årsmötet. Det vara mycket jobb med det, men nu vet jag ju hur man gör. Bloggh...