torsdag 2 augusti 2012

katten Ninja på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Ninja på Södertälje Katthem.

Idag var det en besökare inne hos mig i buren. Blogghjälpen talade om hur fin jag var. Då sa han att "det nog var en katt som vill göra som hon vill"! Undrar vad han menar med det? Vill inte alla katter göra som de vill? Jag tycker det är en katts både rättighet och skyldighet.

 Nåjam, jag fick i alla fall godis av blogghjälpen och sen lekte vi lite. Jag rusade genom min tunnel som jag brukar. Blogghjälpen brukar vifta med en leksak i ena änden av tunneln och du rusar jag från andra änden, genom tunneln och tar leksaken. Den har inte en chans!

14 kommentarer:

 1. Jag jamar som du, alla katter borde få göra som de vill! Visserligen inom rimliga gränser, precis som för tvåbeningar och alla andra också. Men en katt som hela tiden blir tillsagd blir nog lika olycklig som en tvåbening skulle bli. Nu brukar iofs matte ha liten annan åsikt än oss om vart vi skall vässa klorna och då säger hon åt oss, men annars har vi det bra och får leka, sova, äta och gosa när vi själva vill det. Det tycker jag alla katter skall få göra!
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Alice, om våra tvåbeningar tycker fel ibland får vi ju stå ut med det, men de måste ju förstå att det är vi som har rätt!

   Radera
 2. Jamar som du Ninja , att ALLA katter gör väl som dom vill ??!!
  Jag brukar oxå rusa fram o tillbaka i min tunnel när min matte viftar med en leksak i andra ändan :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kjelle Bus, vad kul att vi leker likadant!

   Radera
 3. Konstigt sagt tycker vi! Vi är ju katter! Vi gör likadant med vår tunnel,, visst är det kul att springa igenom i full fart! Nosbuff

  SvaraRadera
  Svar
  1. Dui och Deco, visst var det konstigt sagt? Men han ville nog inte ha mig i alla fall.

   Radera
 4. Knepig människa - har nog inte haft någon ägare tidigare. Alla som har haft det, vet att katter ALLTID gör som de vill!
  nosgos å gottisar
  Maurice & Kajsa

  SvaraRadera
  Svar
  1. Maurice & Kajsa, nä där fick man nog jobba hårt för att få nån pli på honom.

   Radera
 5. Du jamar så många kloka saker, Ninja, ihop med din blogghjälp. Tänk om vi kunde få alla människor att lyssna till alla klokskaper som vi katter sprider! *suck*
  NosPuss Wikki

  SvaraRadera
  Svar
  1. Wikki, ja tänk om vi kunde få dem att förstå. Fast vi får kämpa vidare. För varje tvåbening vi får att förstå nåt har vi vunnit något.

   Radera
 6. Ninja, du har så mycket goda råd och saker att jama om, så vi önskar att tvåbeningar borde läsa här vad vi katter jamar om, så kanske dom skulle förstå vad det hela handlar om, mjau

  Tasskram på dig du finaste katt

  SvaraRadera
  Svar
  1. M, C, T, S, tänk om alla tvåbeningar läste de vi jamar! Vad kloka de skulle bli då.

   Radera
 7. Vill han ha nån som ska göra som HAN vill, får han väl skaffa sig en skällis!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Gustav, precis! En skällis är vad han borde ha.

   Radera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Idag får ni en bild på både Ubbe och mig. Jag ligger på min röda filt som jag fått av blogghjälpen...