tisdag 7 augusti 2012

Katten Ninja på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Ninja på Södertälje Katthem.

Ni som läste min blogg igår kunde ju läsa om min kompis Nikita som fastnade i ett träd som hon inte vågade klättra ner från. Som vanligt när det står om katter i tidningen verkar det som om vissa tvåbeningar måste skicka dumma kommentarer. Nån hade skrivit nåt om att "ner kommer man alltid". Då hade Nikitas matte svarat att "ja, men om en katt sitter uppåt 4 dygn utan mat och vatten så börjar de inre organen ta stryk".

Den matten vet minsann vad hon talar om. Vi kan inte vara utan mat och vatten hur länge som helst. Tyvärr verkar en del tro det.

Sen kan jag berätta att Nikitas matte är en tvåbening som håller ord. Det har redan trillat in en stor slant på Södertälje Katthems konto, som hon lovade. Hon skulle ju betala in vad det skulle kostat henne om Christopher på Cramo tagit betalt som vanligt och det var inte lite, kan jag jama.

Sen vet ni ju att jag är jättenoga med att skicka tackbrev till alla som skänker pengar till osss. Nu vet jag bara inte vem jag ska skicka till - matte eller Christopher på Cramo. Fast om jag skickar till båda kan de väl inte bli fel?

10 kommentarer:

 1. Det kommer jämt såna där dumskallar som kommenterar när det gäller oss katter. Husse blir alltid lika rasande och vill säga precis vad han tycker, men då får jag lägga en lugnande tass på honom.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sippo, ja ibland får man använda sin lugnande tass på sina upprörda tvåbeningar. Tur att de har oss!

   Radera
 2. Tyvärr finns det alltid såna dummisar som kommenterar, det är tyvärr tack vare såna och deras attityd som djur behandlas illa. Jag tror de har nåt fel i hjärnan och helt saknar empati. Tyvärr visar det sig att många av dem inte bara gör illa djur utan även andra tvåbeningar. Samhället tar inte varningssignalerna på allvar heller när de är barn. Ett barn som medvetet gör illa djur kommer med stor sannolikhet fortsätta göra det hela livet och även människor.
  Sen vill vi än en gång göra svanshonnör för Nikitas matte! Vi tror det blir jamarbra om du skickar tackbrev till både matte och Christopher, båda förtjänar det.
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Alice, du har alldeles rätt i att de som börjar plåga djur ofta övergår till att plåga människor. För att inte tala om hur illa vederbörande gör sig själv. Ingen kan må bra av att plåga andra.

   Radera
 3. Vi är säkra på att både Nikitas matte och Chrisopher uppskattar tackbrev. Tänk att det alltid finns dummingar "skakar på huvudet" Bra när man finner sig och kan jama till ordentligt.Nosbuff

  SvaraRadera
  Svar
  1. Dui och Deco, Nikitas matte verkar toppen. Önskar jag hade en sån.

   Radera
 4. Jag tror också båda uppskattar ett tackbrev väldigt mycket :-)
  Tycker alltid det är trevligt att få brev från er när jag lagt in pengar till ert konto :-)

  Jättesnällt verkligen av matten att skänka pengarna till er och jättesnällt av killen att inte ta betalt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kattfamiljen, ja man blir glad när man stöter på så snälla människor!

   Radera
 5. Allra finaste Ninja, jag tror att både matten och han som räddade ner Nikita gillar tackbrev, men kanske är det allra viktigast att skicka till killen för då kanske han börjar tänka fullt av jamargoda tankar om katter och katthem och så kommer han på att han nog vill ha en egen katt! :)

  Nosbuffar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Linnsen, vilken smart idé! Att jag inte tänkte på det själv. Klart att killen ska ha tackbrev i första tass.

   Radera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Idag får ni en bild på både Ubbe och mig. Jag ligger på min röda filt som jag fått av blogghjälpen...