fredag 24 juni 2011

Katten Lilja på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Lilja på Södertälje Katthem.
 
Idag har det varit lite lugnt på katthemmet. Det var ganska skönt. Blogghjälpen har inte varit här idag och hon kommer nog inte i morgon heller. Det blir nog inget tvångsgos på två dagar alltså. Fast på söndag är det nog dags igen. Men jag tror det ska gå bra. Vi har ju kommit överens om att jag ska bli modigare och då får man lära sig att gosa också.

Sen har hon sagt att hon är alldeles säker på att det här är sista midsommaren jag firar på katthemmet. Blogghjälpen tycker egentligen inte om att ge såna löften innan nåt är klart, men hon säger att om vi bestämmer oss för det så har vi ett mål att jobba mot. Fast hon hoppas förstås att det ska gå mycket fortare än till nästa midsommar för mig att få ett eget hem. Och det hoppas jag också.

Nu ska jag fundera på vissa saker ett tag. Jag kanske berättar vad jag kommit fram till i morgon.

14 kommentarer:

  1. Vi skickar en stor portion MOD till dig som MISSommar gåva! Håll till godo!

    =^.^=

    Nosbuffar

    SvaraRadera
  2. Jag finns här och tänker på Dig och de andra katterna.Ni har ju ialla fall någonstans att vara.
    Kattmamman sedan förra sommaren har skadat ena bakbenet, så nu får hennes unge fixa käket.Matade i tre dagar, sedan kom regnet efter det har jag inte sett till dem,men nu har jag pate´om de dyker fram från sitt gömsle.

    Kasper som blev matad på Klockarvägen.har inte synts till Nanna tror han blivit överkörd.Det tror inte jag, jag tror han flyttat för det fanns redan en hankatt i det revieret.

    Trevlig sommar tills vi ses igen.
    Kattmamman Mi

    SvaraRadera
  3. Alltid lika spännande när du funderar på vissa saker... En glad midsommarnospuss från oss

    SvaraRadera
  4. Ha en god midsommar vännen.
    Nästa midsommar kommer du att få grädde och vitfisk, av dina alldeles egna 2beningar.
    Det är vi säkra på!
    Nosbuff

    SvaraRadera
  5. Jag tycker att du ska skriva en bok om hur du lyckades gå från "Skyggis till Tryggis - en tassbok hur man övervinner sin rädsla".

    SvaraRadera
  6. Lilla sötnos, du kommer snart att vara jättemodig men det är så klart läskigt i början. Nosbuff

    SvaraRadera
  7. Jag tror precis som blogghjälpen att det här var din sista missommar på katthemmet, rätt vad det är så kommer dina människor att dyka upp. Jättebra att du gostränar! Gos är så jamlarns mysigt när man väl kommer på det! Det tog ett tag för mig också, och jag känner mig fortfarande som en nybörjare ibland, men ååååhhh vad skönt det är!
    *nosbuffar*

    SvaraRadera
  8. Hjulia Huller om Buller, tack för missommargåvan. Den behöver jag.

    SvaraRadera
  9. Vitsippan, vi vet att det finns många katter som har det värre än vi. Det ringer hela dagarna människor som vill att vi tar hand om katter. Men saken är ju att vi inte kan ta in hur många katter som helst, hur gärna vi än vill. Vi måste få nån att ta hand om de katter vi tar in också.

    SvaraRadera
  10. Sambo och Roxy, här får man ju ganska mycket tid över till att fundera över saker. Kul att ni tycker det är spännande.

    SvaraRadera
  11. Max och Måns, tänk om jag får det lika bra som ni har det? Tror ni verkligen att det kan bli så?

    SvaraRadera
  12. Sippo, DET var en jamarbra idé. Kanske kan du ge mig lite tips hur man skriver en bok? Du är ju min favvoförfattare!

    SvaraRadera
  13. Dui och Deco, visst är det läskigt än så länge. Men blogghjälpen säger att jag snart kommer tycka att gos är jättemysigt.

    SvaraRadera
  14. Alice, kan man verkligen tycka att gos är mysigt? Jag måste ju tro dig på ditt jam, även om jag är lite tveksam ännu.

    SvaraRadera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Idag har jag tänkt på alla katter som drabbas av krig. Det är så klart hemskt för alla mänskor ock...