En katt på Södertälje Katthem bloggar

onsdag 8 augusti 2012

Katten Ninja på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Ninja på Södertälje Katthem.

En sån här dag är man verkligen glad att man har tak över huvudet och svansen. Här i stan har det regnat som bara den hela eftermiddagen. Tur att det inte är kallt också, för då skulle många fler djur må väldigt dåligt.

Nu är det i alla fall hög tid att börja tänka på att det snart blir mörkt och kallt och varenda kisse i hela landet är värd ett bra hem.Om ni kan hjälpa en eller flera kissar, eller om ni känner nån som kan och vill ta hand om oss, tveka inte att agera så fort som möjligt. Det blir svårare och svårare ju kallare det blir att skapa platser på katthemmen för de som behöver hjälp.

I en av tidningarna står det idag om att människor som skaffar fyrfota vänner mår mycket bättre än de som inte har nån. Det visste ju de flesta av oss redan, men vissa av dem som ännu inte har katt borde läsa artikeln!

5 kommentarer:

 1. Vad skönt att åtminstone du och dina kompisar har fått boende, även om det bara är det näst bästa. Men mycket bättre än att vara på egen tass ute, utan att någon bryr sig hur man mår. Stackars, stackars alla missar som har det så.

  SvaraRadera
 2. Matte var ute på äventyr idag till Taxinge slott. Vi förlät henne för hon hade jamarfina muggar med sig hem med missar på från Katteljen. Det måste vara kloka tvåbeningar som öppnar en kattelje! (massor av fina kattsaker säger matte) Dessutom hade hon en stooor räksmörgås med sig hem *slick om nosen* Men hon hade tur för de hade fint väder med det började ösregna så fort hon kom hem.
  Vi har också tänkt mycket på alla stackars missar nu när hösten börjar komma. Tänk om man ändå kunde rädda alla. *drömmer*
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
 3. Ja uschjam vad det har regnat. Vi kan verkligen jama oss lyckliga som har tak att sova under. Självklart mår man bättre om man har en fyrtassad vän, speciellt en söt kisse som du. *blink*

  SvaraRadera
 4. Visst är det skönt att ha tak över huvudet. Många vet nog inte att de behöver en katt, vi brukar försöka jama om katthemmen när vi träffar någon som pratar om att skaffa katt.Nosbuff

  SvaraRadera
 5. Förstår att du är glad att ha tak över huvudet idag. Riktigt dåligt väder. Haglade så mycket att billarmen gick igång här.
  Håller med dig, nu är det inte så långt kvar tills det blir riktigt kallt och alla hemlösa katter får det väldigt jobbigt.. :-(
  Hihi som du vet så är det ju en familjemedlem som kommer skaffa kisse snart ;-) så snart blir det lite plats ledigt hos er.

  Men klart man mår bättre av att ha djur omkring sig :-) hoppas fler snälla människor förstår det och skaffar katt från katthemmen.

  SvaraRadera