En katt på Södertälje Katthem bloggar

måndag 27 augusti 2012

Katten Ninja på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Ninja på Södertälje Katthem.

Idag har jag funderat över hur vissa människors känsloliv är. Vi katter vill ju oftast stanna i våra hem, även om de inte är optimala - bara inte våra människor är direkt elaka mot oss. Om vi blir utkastade längtar vi oftast hem, även om vi kanske inte hittar hem.  En annan orsak till att vi inte kommer hem kan vara att vi känner att vi inte är välkomna eller att vi blivit så skrämda av nåt så vi helt enkelt inte vågar tassa hem.

Men med de människor som överger oss verkar det vara helt annorlunda. De verkar inte sakna oss ett dugg, eller undra hur vi har det. De verkar helt obekymrade och lever vidare som om inget hänt.

Enligt mina vetenskapliga efterforskningar tyder detta på att vi katter är med känslomässigt utvecklade än vissa tvåbeningar. Eftersom jag gjort denna djupstudie på egen tass och kommit fram till denna slutsats undrar jag om ni tror att jag kommer få Nobelpriset?

12 kommentarer:

 1. Kloka ord och sann djupstudie!
  Det borde du apselut få!

  =^.^=

  Nosbuff

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hjulia Huller om Buller, hopas ni har rätt. Vore jättekul att få nobelpris.

   Radera
 2. Vi tycker att du borde få Nobelpriset. Nu förstår vi ju inte hur man kan överge en familjemedlem sådär men det är ju mycket man inte förstår.nosbuff

  SvaraRadera
  Svar
  1. Dui och Deco, jag tror ingen katt eller klok tvåbening förstår hur man kan överge som katt!

   Radera
 3. Tycker definitivt att denna studie berättigar till medicinpriset! Fast egentligen tycker jag det borde instiftas ett nytt pris som ska ges till alla bloggkatter för er stora gärning för katternas bästa!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Gustav, det var en klok idé! Ett bloggkatterna Nobelpris! Vilken grej.

   Radera
 4. Vi katter är kattsolut mer känslomässigt utvecklade än de flesta tvåbeningar, det jamar jag bara. Om man bortser från våra egna människor, så är ju vi de mest känslosamma som finns! *buffar*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sippo, du har så rätt. Tur att många av oss har en klok tvåbening.

   Radera
 5. Självklart kommer du att få Nobel-priset Ninja !
  Min matte hon litar inte ett skit på 2-beningar som inte gillar djur , hon säger att dom är opålitliga !

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kjelle Bus, tror du verkligen det? Och vilken klok matte du har!

   Radera
 6. Vi jamar som de andra, du borde absolut få nobelpris! Visst är en del tvåbeningar konstiga som inte saknar sina djur men vi tror inte de saknar andra tvåbeningar heller utan det är något fel som är trasigt på dem.
  Matte saknar oss bara hon går till jobbet. Sen säger hon precis som Kjelles matte att tvåbeningar som inte tycker om djur är opålitliga och osympatiska.
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Alice, tänk att både ni och Kjelle Bus och många andra kattvänner har så kloka mattar och hussar! Grattis till er.

   Radera