En katt på Södertälje Katthem bloggar

lördag 11 augusti 2012

Katten Ninja på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Ninja på Södertälje Katthem.

Ni som följer min blogg vet ju att jag har jamarmycket att göra nu. Man skulle ju kunna tycka att blogghjälpen på nåt sätt gjorde skäl för namnet genom att hjälpa till lite.Men vet ni vad hon gör mitt upp i alltihop? Jo, hon går och byter dator!

Alla som gjort det nån gång vet ju att det aldrig fungerar som man vill på en gång, så mitt uppe i allt annat arbete har jag måst hjälpa henne att få datorn att fungera också!

Nåjam, nu fungerar den väl hjälpligt, men jag måste ju koncentrera mig på annat nu.

Först och främst gällde det igår att fira Sagge och Simba. Det blev till att kasta sig i kattikoptern 2 gånger samma kväll, men det var det värt. Det var faktiskt värt tröttheten idag också! Tänk att ett gäng katter kan sätta igång ett sånt party. Det kändes faktiskt lite futtigt med den vanliga katthemsmaten i morse, efter vitfisken, tonfisken, krongrädden, räkorna och allt annat gott vi fick, men man måste ju hålla masken så de på katthemmet inte märker att vi varit borta.

I morgon har jag i alla fall ordnat ett första möte mellan blogghjälpen och en snickare som ska hjälpa oss med nya katthemmet. Här gäller det att kunna ha många bollar i luften! Men det är inga problem för en katt som ni vet.

10 kommentarer:

 1. Ja visst hade vi roligt igår! Här har vi mest ledat och sovit och gosat idag. Det skall bli så spinnande att följa allt med nya katthemmet! Tur att de har dig som hjälper till med all planering, annars vet man inte hur det hade slutat.
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Alice, ja det är nog en evig tur att jag finns här och styr upp allt.

   Radera
 2. Alltid kul att ses, vilka partyn! Är så glada att det löst sig med katthemmet!! Även om det är mycket jobb som ska göras! ta tass om er alla! Nosbuff

  SvaraRadera
  Svar
  1. Dui och Deco, vi är också jamarglada. Men mycket jobb kvarstår.

   Radera
 3. Det var ju en himla tokig idé att byta dator mitt i alltihop. Hoppas den inte bråkar för mycket med er.
  Partyna var jamarkuliga, men vad annat kunde man förvänta sig?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sippo, visst var det tokigt, men vad annat kan man vänta sig av blogghjälpen?

   Radera
 4. Jamars kul vi hade på partyt, vi var bara till Nea och Simba. Blev lite stresigt för oss att åka hit och dit samma kväll, mjau.
  Får åka till dom en annan gång, när ngn annan av dom fyller år.

  Tass tass

  SvaraRadera
  Svar
  1. M, C, T, S, visst blev det stressigt, men sånt får man ta.

   Radera
 5. Men du följer väll med på mötet? Så snickaren får rätt instruktioner. Förstår ju att det är du som har planerat hur ert nya katthem skall se ut :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kattfamiljen, nä jag vill inte åka hit och dit, utan jag jamar till blogghjälpen vad hon ska säga istället.

   Radera