En katt på Södertälje Katthem bloggar

fredag 7 oktober 2011

Katten Madeleine på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Madeleine på Södertälje Katthem.

Först ska jag meddela resultatet av min lilla auktion. Paket 1 vanns av Victoria som bjöd 450 kronor. Paket 2 vanns av Findus, Isak och Rasmus som bjöd 300 kronor och paket 3 vanns av Alice som bjöd 200 kronor.

Jag skulle vilja att Victoria betalar in 450 kronor till Södertälje Katthems på plusgironummer 38 93 41 - 9 och anger namn, adress och "paket 1".

Sen skulle jag vilja att Findus, Isak och Rasmus betalar in 300 kronor och anger "paket 2" och Alice 200 kronor och anger "paket 3" på Östgötakatternas konto hos Swedbank nr Clearingnr:8480-6, Kontonr:914618599-7. Så fort ni betalat in vill jag att ni skickar ett mail till blogghjälpen: astridakesson@tele2.se, och skriver er adress. Då skickar hon alla paket dit de ska.

Alla som skänkt pengar ska veta att det kommer till nytta. Alldeles får många hemlösa katter behöver er hjälp. Jag vet inte hur vissa tvåbeningar tänker, eller om de tänker alls, men det är VÄLDIGT många katter som inte har nånstans att ta vägen nu. Alla katthem verkar har fullt och vart ska då de stackare som inte får nån mat eller vård ta vägen? Vi måste försöka få ett stopp på tvåbeningar som beter sig illa mot djur!


15 kommentarer:

 1. Jag håller verkligen med om att vi måste stoppa dumma tvåbeningar från att skaffa djur som de ändå inte bryr sig om.

  SvaraRadera
 2. Vi hade så gärna velat buda på auktionen men gick lite överstyr i Wikkis auktion sist, men vi kommer igen i nästa istället. Månadspengen kommer som vanligt. Nosbuff

  SvaraRadera
 3. Jag skall be matte tassa in pengarna under helgen. Här har vi haft ett härligt myntarus idag! Våra fina myntakatter kom idag och jamarns vad härliga de var! Matte kom smygandes med den ena när jag låg och sov och lade den en dm ifrån - gissa om jag vaknade snabbt av den härliga lukten! Sen fick den sig en ordentlig omgång. Bosse och Mårrgan har busat runt idag precis som vanligt som om kastreringen igår inte hände. Båda är jätteduktiga och inte slickar så de har sluppit vara trattkatter. De charmade alla på Animalen igår när de var där hela dagen så matte berättade stolt att de var minsann fina missar från ert katthem.
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
 4. Vad roligt!! Vi kommer att föra över pengarna under helgen och ser sedan fram emot ett spännande paket!! :)

  SvaraRadera
 5. Håller fullständigt med om att alla dumma tvåbeningar inte ska ha djur, som dom ändå inte bryr sig om, GRRR

  Ha en fin helg

  Tass tass

  SvaraRadera
 6. Våra varmaste kattulationer till vinnarna. Tyvärr hängde vi inte riktigt med i budsvängarna, så vi tassar in en slant på det vanliga kontot i stället.
  Ack, så sorgligt det är att så många tvåbeningar verkar sakna både hjärta och hjärna...
  Kramar och tassklappar

  SvaraRadera
 7. Sippo, vi måste jobba på att få människor som inte tänker ta hand om sina katter att inte skaffa några *stampar med tassen*

  SvaraRadera
 8. Dui och Deco, jag tycker det är jamarviktigt att ingen känner sig tvungen att bjuda på mina auktioner. Och vi är såå tacksamma för bidragen vi får från er och alla andra generösa kattvänner.

  SvaraRadera
 9. Alice, det var bra att matte berättade vad dina brorsor kom från! Vi vill gärna berätta om alla fina katter vi ger till fina kattägare. Kul att myntakatterna uppskattades.

  SvaraRadera
 10. Victoria, glöm inte att skicka mail till blogghjälpen bara, annars vet hon inte vart hon ska skicka paketen.

  SvaraRadera
 11. M, C, T, S ingen som inte bryr sig om sina djur borde ha några. Det är de inte värda.

  SvaraRadera
 12. Gunilla och Frasse, vad snälla ni är som stöttar oss. Tyvärr behövs varenda krona på alla katthem, tror jag.

  SvaraRadera
 13. Tack snälla Kattson för att du gjorde auktion till förmån för Östgötakatterna och tack snälla ni som bjöd på dessa, vi är evigt tacksamma och rörda *sniff*

  Nosbuffar i mängder
  Malin

  SvaraRadera
 14. Malin, vi önskar vi kunde göra mer, men du om nån vet ju hur många katter det är som behöver vår hjälp. Vi fortsätter kämpa för katter i nöd!

  SvaraRadera
 15. Hej, jag har varit bortrest och missade att ni har haft auktion. Jag ser att saker som mamma sytt varit med - jätteskoj! Mamma ser det så här: antingen kan hon skänka en summa, t ex 100 kronor till katthemmet, eller så tar hon samma summa och köper material för som hon syr något av till katthemmet, och som förhoppningsvis genererar mer än 100 kronor. Jag tycker att det är smart tänkt!

  SvaraRadera