torsdag 27 oktober 2011

Katten Madeleine på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Madeleine på Södertälje Katthem.

Tänk vad långsamt en dag kan gå. Först har jag sett till att blogghjälpen kom iväg på möte i Svekatt, det nya kattskyddsförbundet. Det gick ju bra. Men sen har jag haft väldigt svårt att koncentrera mig.

Tankarna far omkring i huvet som bara den. Tänk om Stora matte inte hinner hem från sin resa i morgon. Vad händer då? Och om hon hinner hem, vill de komma och hämta mig då?

Jag hoppas det, för då har vi lite tid på oss att lära känna varandra innan min matte och husse ska börja jobba igen och innan lillmatte ska till skolan.

Jag vet ju inte vad som kommer att hända närmaste dygnet, men en sak är säker - det lär inte bli mycket sömn i natt.

16 kommentarer:

  1. Tänker inte skriva det där ordstävet = Den som väntar på .... bla , bla , bla :)
    Du ska se att det kommer att gå alldeles utmärkt med flytten till din nya familj !!

    Jag har visat matte paragrafen om stöld av katters datortid.
    Så nu sitter hon här och är nervös för att kattombudsmannen ska komma och hämta henne *fniss*

    SvaraRadera
  2. Lilla vännen, jag tror säkert att dina människor väntar ivrigt på att få hämta hem dig, så du behöver inte vänta längre än du absolut måste. Du har ju redan haft en så god inverkan både på dem och på Alea, eller hur? Och vem kan leva utan en misse som kan klättra så bra som du, när de väl fått veta att du finns? Vi lovar att sända lugnande spinn till dig i natt, så att du kan sova gott... och i morgon skall du se att din matte kommer hem från sin resa så att du kan flytta från katthemmet. Oj, så blogghjälpen kommer att sakna dig! Och vi också, förstås... tänk, om du kunde blogga från ditt nya hem, det vore väl fankattiskt?

    Tass från Imma, abbemissa.

    SvaraRadera
  3. Vad skönt att mötet gick bra! Förstår att du känner dig pirrig nu! Men det är klart att de kommer och hämtar dig, de längtar ju också. Vi kommer att sakna dig jättemycket men är så glada för din skull. Hoppas att vi får veta lite mer om hur det går lite senare. Nosbuffar och Tasskramar

    SvaraRadera
  4. Tänk så spännande. Jag tror, precis som Klosterkatterna, att dina människor väntar ivrigt på att du ska få komma hem till dem.
    *torkar en tår*

    SvaraRadera
  5. Skönt att du hann med att hjälpa bloggkatten en sista gång. Du skall se att allt kommer gå jamarbra och att dian människor är precis lika ivriga och nervösa som dig. Hoppas du kan jama och berätta hur det går sen. Stort lycka till i ditt nya hem och hoppas du får det lika bra som jag har fått det!
    *nosbuffar*

    SvaraRadera
  6. Lycka till nu i nya hemmet! Förstår att det blir spännande att börja ett nytt arbete; från Bloggkatt på Katthemmet till Hjälpkatt & Skyggisterapeut i en familj.
    Tur du har vana med att hålla ordning på Blogghjälpen, och jama om viktiga papper, och vad som ska beslutas på möten och sånt. Din nya familj får verkligen en fullpälsad allfixare! För att inte tala om att du är duktig på att klättra!

    Kanske får vi höra lite rapporter framöver om hur du - ursäkta, NI - har det..?!

    / Barbro

    SvaraRadera
  7. Hej Madeleine!

    Vi har följt dig ända sedan du började blogga, men bara kattenterat då och då. Vi vill verkligen önska dig lycka till i ditt nya hem, du är så väl värd att få en egen familj att ta tass om!

    Vi hoppas att allt kommer att gå underbart bra, även om det säkert kommer att kännas jobbigt de första dagarna, nya tvåbeningar och saknad av kompisarna på katthemmet, nya lukter... Men det tar sig efter några dagar och din nya kompis Alea är säkert förstående om du vill sitta under soffan/sängen i början!

    Har du förresten berättat för nya familjen att du är klättermästarinna? ;)

    Nosbuffar och kärlek ♥♥♥
    Linnsen, Frank och Lurrvar

    SvaraRadera
  8. Hej Madeleine!
    Vill du inte sprida lite om SERLA´s tävling så att Södertälje katthem kan få lite pengar...?!
    Min man och jag röstade redan men det går ju inte flera gånger!

    Lycka till i ditt nya hem!!!

    Kram Elisabeth

    SvaraRadera
  9. Kjelle Bus, bra att du visar matte vad som gäller egentligen. Tvåbeningar har en tendens att ta sig friheter!

    SvaraRadera
  10. Klosterkatterna, jag hoppas också att mina människor hämtar mig idag. Även om det är lite läskigt, så vill jag komma till mitt HEM!

    SvaraRadera
  11. Dui och Deco, jag tror att ni kommer få höra från mig i framtiden också...

    SvaraRadera
  12. Alice, jag tror det finns stora chanser att jag får det lika bra som du fått det. Hoppas kunna jama om det så småningom.

    SvaraRadera
  13. Barbro, jag hoppas också att jag kan höra av mig i framtiden. Matte kan nig hjälpa mig.

    SvaraRadera
  14. Linnsen, Frank och Lurrvar, ni säger precis som blogghjälpen. Klart det kommer bli lite pirrigt i början - det är ju ett helt nytt liv som väntar. Men mina människor verkar så snälla så jag tror allt kommer bli bra.

    SvaraRadera
  15. Elisabet, Jag tror att fler redan röstat där. Hoppas många gör det. Huvudsaken är i alla fall att det gynnar hemlösa katter.

    SvaraRadera
  16. Lycka till Madeleine i ditt föreviga hem. Ser fram emot att höra hur du har det.

    Basco

    SvaraRadera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Idag har jag tänkt på alla katter som drabbas av krig. Det är så klart hemskt för alla mänskor ock...