måndag 24 oktober 2011

Katten Madeleine på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Madeleine på Södertälje Katthem.

Nu har jag haft undervisning nästan hela dagen med min efterträdare som bloggkatt. Det är tur att vi är så kloka så vi fattar snabbt.

Vi har gått igenom allt som behövs för lördagen, då det är LOPPIS PÅ KATTHEMMET. Det blir den första loppisen som jag är med och arrangerar men sen inte deltar i, om allt går som planerat. För på lördag är jag antagligen redan i mitt nya hem! Kan ni tänka er?

Min efterträdare är lite nervös för hur det ska gå, men jag har sagt att h*n är jätteduktig och att allt kommer gå toppenbra. Och hon kan ju också fråga blogghjälpen. Det händer att hon vet saker.

20 kommentarer:

  1. Du får säkert rapporter hur det gick på loppisen. Du är ju strängt upptagen med att bo in dig och lära känna din nya kompis i ditt nya hem!
    Nu är det bara *räknar på klorna* 4 dagar kvar...

    =^.^=

    Nosgos

    SvaraRadera
  2. Oj så spännande. Tänk att du snart har ett eget hem. *biter på klorna* Det är ju helt naturligt att din efterträdare är nervös, men med en tassledare som dig, lär allt gå som smort.

    SvaraRadera
  3. Vi kommer givetvis att sakna dig.
    Men nu börjar vi bli nyfikna på vem som ska få äran/jobbet att efterträda dig.
    En h*n... *fniss*

    SvaraRadera
  4. Hur mycket som helst att göra! Blir nog bra med loppisen när du varit med och fixat.Blir nog jobbigt för Blogghjälpen när hon inte kan fråga dig längre.Nosbuff

    SvaraRadera
  5. Nu börjar det närma sig på allvar! Förstår att du har hur mycket som helst att tänka på nu. Måste vara nervöst att efterträda dig som bloggkatt, men det kommer går bra. Säkert har du lärt ut en massa knep. Åh, vad spännande det ska bli på lördag!

    SvaraRadera
  6. Jamarns vad spännande med både din flytt och en ny bloggkatt! Bra att du börjar hjälpa nykomlingen innan, då kommer det gå jättebra. Sen är det ju precis som du jamar att blogghjälpen faktiskt kan saker ibland, inte för att det är så ofta men ibland förvånar hon omgivningen och är riktigt klok. Vi lovar att stötta nya bloggkatten också, jag vet ju också hur nervöst det är i början.
    *nosbuffar*

    SvaraRadera
  7. Tur att du tagit ett jam med din efterträdare om att vara bloggande kisse. Då är h*n säkert inte lika nervös. Förstår att du längtar till helgen! Kurr och burr.

    SvaraRadera
  8. Klart vi förstår att du längtar till lördag och ditt nya hem. Bra att du har lärt nya bloggkatten hur det fungerar här på bloggen.
    Det gå säkert bra hoppas vi.

    Tass Tass

    SvaraRadera
  9. Så spinnande att du snart flyttar Madeleine och spinnande att se vem den nya bloggkatten är !!

    SvaraRadera
  10. Tänk att du flyttar hem på lördag! Det kan vara värt att missa loppisen för det, och blogghjälpen kommer säkert att berätta allt om hur det gick för dig.
    Läste att lillmatte och husse var och hälsade på dig, så roligt *klappar tassar och händer* Och så bra att Alea börjar knäppa upp, det bådar ju gott inför ert samboskap :-)
    Sedan är vi ju jamarns nyfikna på vem som ska efterträda dig. Han eller hon kan skatta sig lycklig som har en så bra tassledare inför sitt uppdrag!
    Många kramar och tassklappar

    SvaraRadera
  11. Hjulia Huller om Buller, jag har blivit lovad en ytförlig rapport om hur loppisen gick. Det ska bli spännande.

    SvaraRadera
  12. Sippo, jag ska säga att du sagt att allt kommer gå bra. Det kommer att lugna.

    SvaraRadera
  13. Max och Måns, ni får vänta några dagar tills h*n presneterar sig!

    SvaraRadera
  14. Dui och Deco, det är blogghjälpen jag är mest orolig för. Hur ska hon klara sig?

    SvaraRadera
  15. Gustav, jag vet inte vem som är mest nervös, min efterträdare eller jag. Men jag tror det kommer gå bra.

    SvaraRadera
  16. Alice, ja du känner ju blogghjälpen och vet att hon behöver all hjälp hon kan få. Jag tror att jag kommer hinna lära upp min eftertärdare tillräckligt för att h*n ska kunna hjälpa blogghjälpen.

    SvaraRadera
  17. Findus, Isak och Rasmus, jag tror att min eftertärdare börjar bli lite varmare i pälsen nu. Tror det kommer bli bra.

    SvaraRadera
  18. M, C, T, S, jag tror att om ni stättar min efterträdare kommer allt gå bra!

    SvaraRadera
  19. Kjelle Bus, jag kan knappast vänta till fredag! Tänk - ett eget hem!

    SvaraRadera
  20. Gunilla och Frasse, jag kanske flyttar redan på fredag! Så när loppisen börjar är jag redan hemma! Tänk - jag - hemma!

    SvaraRadera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Idag har jag tänkt på alla katter som drabbas av krig. Det är så klart hemskt för alla mänskor ock...