En katt på Södertälje Katthem bloggar

tisdag 25 oktober 2011

Katten Madeleine på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Madeleine på Södertälje Katthem.

Jobbet med min efterträdare fortsätter. Jag tycker det går bra. Det är naturligtvis mycket att hålla reda på, men vi jobbar metodiskt som alla katter.


Nu hade jag ju tänkt att vi skulle kunna följa min utbildningsplan i lugn och ro. Tror ni det blev så? Nehejam.

Vi är tvungna att kasta oss huvudstupa in i nästa projekt. Det ska bli styrelsemöte i det nybildade Kattskyddsförundet, SVEKATT, på torsdag. Och hur tror ni blogghjälpen skulle kunna klara av en sån uppgift, även om hon bara är suppleant där eftersom hon måste prioriter att hitta nya lokaler och sponsorer till vårt katthem, om hon inte fick hjälp av en duktig bloggkatt? Just det - inte en chans!

10 kommentarer:

 1. Men oj, skall du hinna med ett styrelsemöte också innan du flyttar? Tänk vilken tur blogghjälpen har att du fortfarande är kvar, för det tar ju en tag för den nya bloggmissen att bli varm i pälsen och blogghjälpen behöver ju stöd av en klok misse som talar om för henne hur hon skall göra och säga. Men det låter som om du har utbildningen av nya bloggkatten under kontroll, och skulle det vara något du inte hinner med så ger vi andra en hjälpande tass till nykomlingen om det behövs.
  Du får ju inte glömma att hinna packa i lugn och ro också.
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
 2. Men jisses Madeleine ska du fixa till inför ett styrelsemöte oxå ??!!
  Ta inte ut dig alldeles nu så du kommer till ditt nya jem urlakad som en disktrasa !!

  SvaraRadera
 3. Men Madeleine då, väldigt vad du står i och håller ordning på det mesta innan du ska flytta hem till ditt nya hem.
  Ta inte ut dig för mycket bara.

  Tass tass

  SvaraRadera
 4. Din efterträdare kommer få mycket att göra, men du är ju en god lärare, så det lär ju gå bra. Akta bara så du inte bränner ut svansen, eller hur man säger.

  SvaraRadera
 5. Alice, det är full fart in i det sista. Men jag är ju van. Och det är lika bra att min efterträdare lär sig på en gång hur det är att vara bloggkatt.

  SvaraRadera
 6. Kjelle Bus, ingen risk att jag tar ut mig. Som alla katter har jag jättekattacitet. Jag får vila när jag kommer hem istället.

  SvaraRadera
 7. M, C, T, S, nä, jag lovar. Jag kommer ha gott om ork kvar när jag kommer hem.

  SvaraRadera
 8. Sippo, nä bränna ut svansen tänker jag verkligen inte göra. Jag kommer jobba lika mycket i mitt ya hem, bara med andra saker och på ett annat sätt.

  SvaraRadera
 9. Tror Blogghjälpen är jätteglad över att du kan vara med på mötet. Kan nog li lite för mycket för en ny Bloggkatt att göra allt på en gång.Nu är det inte många dagara kvar..Nosbuff

  SvaraRadera
 10. Dui och Deco, tror jag det! Jag är lite orolig för hur det ska gå för henne, men min efterträdare ordnar nog upp det på bästa sätt.

  SvaraRadera