En katt på Södertälje Katthem bloggar

söndag 23 oktober 2011

Katten Madeleine på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Madeleine på Södertälje Katthem.

Idag är jag lite sen med bloggen. Och lite oförberedd också. Jag har nämligen varit väldigt upptagen idag. Och det var viktiga saker jag hade att ta tass om. Nämligen husse och lillmatte.

De var här och hälsade på mig idag. Stora matte har rest bort så hon kunde inte följa med, men jag blev jamarglad när jag hörde lillmatte och husse komma in på katthemmet. Då la jag genast allt annat åt sidan och ägnade mig bara åt dem.

De berättade bl a att min kompis där hemma, Alea, blivit så gullig nu så de får klappa henne! Det har de inte fått göra förut. Och så har hon börjat kurra också. Åh, vad jag längtar efter att få träffa henne!

21 kommentarer:

 1. Hon längtar säkert efter att få träffa dig också :)
  Nedräkningen har ju börjat!

  =^.^=

  Nosgos

  SvaraRadera
 2. Åh vilka goda nyheter om Alea! Jag tror ni kommer bli jamarbra kompisar. Kul att husse och lillmatte kom och hälsade på. Oj vad tiden går fort, nu är det bara några dagar kvar!
  Tack för en rolig fest igår, idag har vi mest legat och sovit helt utkattade. Lillbrorsorna tyckte det var jamarskoj med deras första party, men tror nog de överdoserade lite med kattmyntan så jag och Wilma fick hjälpa dem hem.
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
 3. Det låter jättehärligt att dina människor kommer och hälsar på dig så här. Då är det ju klart att allt annat får vänta lite.

  SvaraRadera
 4. Ni kommer med all säkerhet ha jamarkul när ni lärt känna varandra.
  Hoppas vi kan få lite uppdateringar om hur det går sedan. :-)

  SvaraRadera
 5. Nu trampar vi ner den ena dagen efter den andra och räknar på klorna tills din familj kommer och hämtar hem dig. Vi är såååå glada så svanstipparna darrar!
  nosgos å gottisar
  Maurice & Kajsa

  SvaraRadera
 6. Tack för igår! Låter bra med Alea, kommer nog att bli toppenbra när ni lär känna varandra. Så härligt med besök hemmifrån! Nosbuff

  SvaraRadera
 7. Vilken skillnad det har gjort, bara Alea hörde att du skulle komma så blev hon tryggare! Det är för att du utstrålar det där som får andra att må bra, tror jag...

  Tass från Imma, abbemissa.

  SvaraRadera
 8. Vilken härlig dag du har haft, Madeleine!
  Både husse och lillmatte på besök!
  Vi tror, att de längtar jamarmycket efter dig.
  Nosbuffar
  M & V

  SvaraRadera
 9. MEN vad är det du jamar Madeleine, så jamars kul att din lillmatte och husse kom och hälsade på dig och att det bara är några dagar kvar tills du får flytta hem till dom, *tassarna upp*
  Dom längtar säkert lika mycket efter dig, som som du längtar efter dom.

  Tass Tass

  SvaraRadera
 10. Åh så kuligt att dom fått klappa Alea och att hon börjat kurra :)
  Kuligt att din nya lill-matte och husse varit och hälsat på dig Madeleine :)

  SvaraRadera
 11. Vad härligt med besök av dina människor! Snart, snart är det dags för dig att få åka till ditt alldeles eget hem. Tror säkert att du och din kattkompis kommer att gilla varandra. Kurr och burr.

  SvaraRadera
 12. Hjulia Huller om Buller, ja nu är det spännande. Jag tycker det är värsta thrillern!

  SvaraRadera
 13. Alice, jag tänkte just när jag såg er gå hem, att det var tur att ni var två så ni kunde ta tass om var sin lillbrorsa. Tur att ni inte har så långt hem.

  SvaraRadera
 14. Sippo, ja är det en sak man lärt sig som bloggkatt så är det att prioritera!

  SvaraRadera
 15. Max och Måns, jag ska jama med mina nya människor om hur viktigt det är att hålla kontakt med sin gamla bloggkompisar. De verkar så snälla så de förstår säkert.

  SvaraRadera
 16. Maurice & Kajsa, och tänk att nu räcker det med ena tassens klor för nedräkningen!

  SvaraRadera
 17. Dui och Deco, tack själva! Hoppas ni kommer på invigningsfesten i mitt nya hem också. Fast det tar nog ett tag, så Alea kan vara med också.

  SvaraRadera
 18. Imma, tror du verkligen att hon redan känner att hon kan vara trygg med mig? Hoppas det.

  SvaraRadera
 19. Mozart & Vincent, jag tror också de längtar efter mig. Egentligen önskar jag att det hade gått några veckor till så att Alea och jag hade hunnit vänja oss vid varandra och bara har KUL. Men den tiden kommer ju så småningom.

  SvaraRadera
 20. M, C, T, S, det känns både ovant och jättekul att vara efterlängtad. Det har jag aldrig varit förut.

  SvaraRadera
 21. Findus, Isak och Rasmus, jag tror också vi kommer att gilla varandra, fast blogghjälpen har sagt att det kanske inte blir så direkt, utan att vi behöver lite tid på oss. Det tror våra människor också och det känns jättebra så de inte blir besvikna.

  SvaraRadera