En katt på Södertälje Katthem bloggar

måndag 3 oktober 2011

Katten Madeleine på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Madeleine på Södertälje Katthem.

Idag blir det världens kortaste blogg, nästan i alla fall.

Jag har hjälpt blogghjälpen med styrelsemöte idag. Som tur var finns det många andra som också hjälper till i styrelsen, men jag hinner bara hjälpa blogghjälpen.
Det var extra svårt idag för hon var för sen till mötet. Det berodde på att hon var tvungen att åka till vettisen med sin Viktor. Han har blivit biten i en tass för tredje gången på kort tid. Det är en dum grannkatt som biter honom. Idag fick han både bandage och strut. Stackars Viktor. Jag ska tänka på honom i natt.

14 kommentarer:

 1. Ni har fullt upp med möten, du, blogghjälpen och alla de andra i styrelsen. De är nog glada över din stöttning. Stackars Viktor, som ideligen råkar ut för grannkatten. Matte, som också blivit biten i sin tass i somras, vet att det lätt blir infekterat. Vi kurrar lite extra för Viktor i kväll. Kurr och burr.

  SvaraRadera
 2. Grannkatter är ett otyg som borde förbjudas!
  Eller så kan de hålla sig på sitt Område i alla fall. *mutter*
  Hoppas att det löser sig för Viktor.

  SvaraRadera
 3. Du är så duktig du Madeleine :-) Måste ju komma och träffa dig och blogghjälpen nån mer gång :-)Hihi kanske dags för lite mer godis ;-)
  I alla fall nu är jag lite smått tillbaka från min lååånga bloggpause.

  Jag tänker på Viktor och katterna skickar spinnhealing till honom <3

  SvaraRadera
 4. Grannkatter verkar det mest vara skräp med. *fnys. Hoppas att stackars Viktor blir bra i benet snart och slipper den där hiskeligt hiskeliga dumstruten.

  Det är tur att du håller i styrelsen och blogghjälpen. Tänk om ingen styrde alls??!! Huvva!
  nosgos å gottisar
  Maurice & Kajsa

  SvaraRadera
 5. Lille Viktor, har han råkat illa ut igen! Vi skall genast samlas, knäppa tassarna och be för honom... *ilar iväg*

  Tass från Imma, abbemissa.

  SvaraRadera
 6. Stackars Viktor, vi håller tassarna för att det blir bra fort och att Viktor slipper den där katten i fortsättningen. Vi förstår att du har fullt upp med all planering.Nosbuff

  SvaraRadera
 7. Men uschjam då, stackars Viktor. Hoppas det inte var något allvarligt. Jag tycker nog att det är en acceptabel ursäkt för att komma försent till mötet då. Tur att du finns och kan sköta om det hela så länge.

  SvaraRadera
 8. Findus, Isak och Rasmus, det är bra att ni stöttar blogghjälpens Viktor. Han är lite ledsen över att ha en tass i förband.

  SvaraRadera
 9. Max och Måns, visst borde grannnkatter förbjudas! Ska ta upp det med justitieombudskatten.

  SvaraRadera
 10. Kattfamiljen, det vore jättekul om du kom tillbaka och hälsade på. HAr förstått att du har mycket omkring dig nu, men jag tror du gillar det så kanske finns det en liten tid för oss också?

  SvaraRadera
 11. Maurice & Kajsa, det skulle bli alldeles tokigt om ingen bloggkatt hjälpte till här på katthemmet. Men jag hjälper så gärna till.

  SvaraRadera
 12. Imma, ni är alltid snälla mot de som har det svårt, även i tider då ni själva har det kämpigt. Så tycker jag att en riktig tvåbening ska vara!

  SvaraRadera
 13. Dui och Deco, planeringen tar mycket tid och ännu mer tid tar det förstås när jag måste ta tass om blogghjälpens Viktor också.

  SvaraRadera
 14. Sippo, det blev en infektion i Vitkors tass så han har båda bandage, halskrage (det är lite bättre än sån där strut) och medicin.

  SvaraRadera