En katt på Södertälje Katthem bloggar

fredag 30 oktober 2009


Hej, det är Rocky och Tiger på Södertälje Katthem.

Vilken dag, eller snarare eftermiddag det har varit. Som vi misstänkte kunde vi knappast sova i natt. Trots att vi var ganska trötta på eftermiddagen var vi klarvakna.

Vår matte skulle ju komma ikväll och hämta oss, men hon kom redan kl 4. Det var bra tyckte vi. Hon hade med sig vår lillmatte och lillhusse. Rocky var lite reserverad mot lillhusse, men blogghjälpen talade med matte och sa till henne att hon måste se till så Rocky får tid på sig att lära känna lillhusse och innan dess måste lillhusse förstå att ta det lite lugnt. Det trodde matte att lillhusse skulle göra, för han är en stor djurvän så liten han är.

Nu har vi alltså åkt till vårt nya hem. Vi ska bo i ett rum i natt, men snart ska vi kolla hela huset. Det ska bli jättespännande.

Vi vill tacka för allt stöd vi fått från alla som kommenterat vår blogg. Nu har blogghjälpen sett ut en annan kompis som ska få lite extra hjälp att hitta ett hem Hon heter Berta och är jättegullig. Mer om henne får ni läsa i morgon och framöver.
Rocky och Tiger

8 kommentarer:

 1. Åh, vad vi är glada för er skull! Hoppas att vi får höra lite om hur ni har det framöver. Tasskramar

  SvaraRadera
 2. Härligt...vi har tagit hand om rätt många övergivna katter, det ligger oss varmt om hjärtat!

  SvaraRadera
 3. Stort grattis killar. Ta väl hand om era nya människor.

  SvaraRadera
 4. Grattis Rocky och Tiger och ett stort TassKrameri till era fina människor! Det måste ju vara toppen att få kattFostra en lillHusse ganska tidigt, de blir särskilt bra sorts människor av!
  NosPussar Wikki

  SvaraRadera
 5. Hej Dui och Deco. Vi kommer nog att höra av oss. Rocky och Tiger

  SvaraRadera
 6. Hej Ann-Sofie. Vad kul att höra att ni tagit hand om flera övergivna katter. Visst är det för konstigt att människor kan övergi dein katt? Rocky och Tiger

  SvaraRadera
 7. Hej Sippo. Vi kommer att uppfostra dem - var inte orolig. Fortsätt stötta vår kompis Berta nu. Rocky och Tiger

  SvaraRadera
 8. Hej Wikki Bloggkatten. Ja, det ska bli jättekul att uppfostra hela familjen. Vi får någ jobba hårt på det. Rocky och Tiger

  SvaraRadera