måndag 5 oktober 2009

Katterna Ravioli och Ravelli berättar


Hej, det är Ravelli och Ravioli på Södertälje Katthem.
Idag är det jag, Ravioli som berättar. Nu har vi varit med om nåt ovanligt må ni tro. Dagen började precis som vanligt med mat, städning, tömning av toan och sånt som de som hjälper oss här brukar göra. Men sen!

Sen kom blogghjälpen och en annan snäll människa som ofta är på katthemmet in i vårt rum med två farbröder. De var från nåt som heter Aftonbladet. Det är en tidning som man kan köpa. De ville att vi på katthemmet ska testa kattsand. Sen ska de skriva om resultatet i Aftonbladet.

För att det skulle bli en riktigt bra artikel skulle de ta foton med katter och kattsand. Gissa vilka katter som valdes ut? Just det, herrar Ravelli och Ravioli. Vi fick komma ut ur buren och där hade man ställt fram en kattlåda med kattsand i som luktade jättegott. Vi hoppade in i lådan och sen tog en av farbröderna fram en svart sak som han satt framför ögonen och sen började det blixtra i rummet som det värsta åskväder. Fast det mullrade inget, så vi blev inte rädda.

I morgon berätta Ravelli mer

Ravioli

2 kommentarer:

  1. Oj, så nu är ni riktiga kändiskatter! Nu måste väl någon bli intresserad av er när ni blivit berömda.

    SvaraRadera
  2. Hej Sippo. Ja, fast ännu är vi ju inte kändisar, eftersom det dröjer innan vi kommer i tidningen. Fast när vi gjort det kan vi nog skicka en så där ategraf eller vad det heter till dig. Ravelli och Ravioli

    SvaraRadera

Katten Rafael på SÖdertälje Katthem berättar

Hej, det är Rafael på Södertälje Katthem. Som ni vet har vi haft och har mycket att göra här på katthemmet. Att vara bloggkatt är minsann in...