söndag 25 oktober 2009

Katterna Rocky ooch Tiger berättar




Hej, det är Rocky och Tiger på Södertälje Katthem.
Idag är det verkligen upp-och-nervända världen. Här har vi gått och förberett oss på värsta bloggberättelsen, och vad tror ni händer? Jo, vi fick en intresseanmälan idag på öppet hus.

Blogghjälpen kom in med en människa med 2 små barn, så där 4 och 6 år. Egentligen är Rocky lite rädd för barn, men de här barnen var så lugna och snälla så han hade inget emot att de klappade honom. Efter en stund sa de att de inte kunde bestämma sig, för pappa i familjen hade ju inte sett oss och han skulle inte hinna göra det heller för öppet hustiden var nästan slut. Då frågade blogghjälpen hur läng till det skulle ta att hämta honom. Det skulle ta ca en halvtimme.
Då sa blogghjälpen att hon kunde stanna en halvtimme extra. Då åkte de iväg och hämtade pappan, eller husse, som vi säger. Husse verkade också tycka om oss. Så då skrevs en intresseanmälan, och blogghjälpen kommer att göra hembesök där på tisdag. Om hemmet är bra kommer vi sen att flytta till ett hus där vi kommer att få gå ut. Men det får vi inte göra först 1-2 månaderna för vi måste göra oss hemmastadda först.

Det här blev ju väldigt konstigt, säger blogghjälpen, men det finns många andra katter kvar på katthemmet som behöver ett hem. När allt är klart med oss kommer nån av dem att blogga.

Vi berättar mer i morgon.
Rocky och Tiger

8 kommentarer:

  1. Men vilken otrolig tur ni har! Jag har aldrig hört jamas om någon katt som hittat sina nya människor så snabbt. Vi håller tassarna så det knakar för er.
    *grattistass*

    SvaraRadera
  2. Hoppas att det går bra! Vi håller tassarna här.
    Nu får vi ju inte höra er historia men mycket bättre än så här kan det ju inte bli! Tasskramar och Nosbuffar

    SvaraRadera
  3. Härligt!

    Udnerbart att ni förhoppningsvis får ett eget hem så snart. Sköt om er och var rädda om er och familjen.

    Kram från Helena, Krypto och Mysis

    SvaraRadera
  4. Här går det undan! Hoppas verkligen att ni har turen med er och får komma till denna familj! Håller alla tassar för er!

    Åhhh så spännande!!!!

    SvaraRadera
  5. Hej Sippo. Ja, blogghjälpen säger att det här är rekord. Vi tror vi är världsmästare nu? Rocky och Tiger.

    SvaraRadera
  6. Hej Dui och Deco. Nej, ni fick inte höra vår historia. Den ska vi berätta för våra nya människor om allt går som vi vill. Men ni kommer att få höra om en av våra kompisar istället. Rocky och Tiger

    SvaraRadera
  7. Hej Helena, Krypto och Mysis. Blogghjälpen säger att vi ska lugna oss med att ta ut glädjen i förskott, för ännu har inget hembesök gjorts. Men vi håller tassarna så klorna nästan ramlar av. Gör det ni också. Rocky och Tiger

    SvaraRadera
  8. Hej Anonym. Visst är det spännande. Vi hoppas som bara den. Vi ska snart berätta hur det går. Tiger och Rocky

    SvaraRadera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Idag har jag tänkt på alla katter som drabbas av krig. Det är så klart hemskt för alla mänskor ock...