söndag 11 oktober 2009

Katterna Ravelli och Ravioli berättar


Hej, det är Ravelli och Ravioli på Södertälje Katthem.


Nu är det jag, Ravioli som berättar. Egentligen spelar det ju inte så stor roll vem som berättar, men rätt ska ju vara rätt. Ravelli har ju ibland andra funderingar än jag till exempel.

Idag var det öppet hus, men kanske berodde det på vädret att det inte var så många här. Det regnade som bara den i Södertälje. Tur att man fick vara inne.

I alla fall var blogghjälpen här och vi jagade den där röda pricken som bara den. Det är nåt fel på den. Så fort man nästan fångar den sticker den iväg. Jag frågade både Ravelli och Nenne och båda höll med mig. Så där uppför man sig bara inte! Vi ska nog sätta den där pricken på plats när den minst anar det. Gå omkring och kalla sig Laser, va.

Nä, nu gäller det att ta nya tag. Snart ska väl människor begripa att det är hit till Södertälje Katthem de ska gå när de är lediga. Och inte springa omkring här och där till ingen nytta. Vi behöver ju ett hem, och många av våra kompisar också. Kom hit. På torsdag har ni nästa chans mellan 17-19.

Ravioli

2 kommentarer:

  1. Då får vi hålla tassarna för kattväder på torsdag. Ni får hjälpas åt så ni kan ta den röda pricken. Tasskramar

    SvaraRadera
  2. Vilken stöddig prick. Ni får verkligen sätta den på plats. *hehe* Nu har jag inga vänner i Södertälje, men jag ska jama till andra jag möter att dom ska besöka olika katthem. Så de' så!

    SvaraRadera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Nu har jag klarat av årsmötet. Det vara mycket jobb med det, men nu vet jag ju hur man gör. Bloggh...