måndag 28 mars 2022

Katten Rafael på Södertälje Katthem berättar


Hej, det är Rafael på Södertälje Katthem.

Idag har Fenja och jag haft ett eget styrelsemöte. Vi har diskuterat vilka frågor vi ska driva nu när vi, äntligen, fått en ny ordförande här på katthemmet. Vi tror att hon är betydligt bättre än blogghjälpen som visat sig vara väldigt tjurig och som inte har kunnat föra den enkla frågan om godistilldelningen här på katthemmet i mål. Vi tror Monica är mycket lättare att ha att göra med.

Annars har vi ju inte hunnit göra så mycket annat än att förklara för blogghjälpen att hon inte har nånting att säga till om nu. Om hon säger att vi inte ska ha så mycket godis betyder det ingenting längre! 

Undrar hur lång tid det ska ta för henne att förstå det? Nåjam, vi jobbar vidare förstås!

3 kommentarer:

  1. Om du och Fenja är riktigt ihärdiga så kanske kanske det kommer till en lösning i godisfrågan. Risken är bara att Blogghjälpen indoktrinerat Monica i frågan. Vi håller tassarna för en bra lösning.
    Nospussar

    SvaraRadera
  2. Björn, du slår huvet på tassen! Det är precis vad jag är rädd för, att blogghjälpen ska indoktrinera Monica!

    SvaraRadera
  3. Hur jag fick ett lån från Christy Walton Finance, har hamnat i händerna på bedrägerier tills jag träffar den här trogna långivaren som gav mig ett lån på 50 000 kronor nu tror jag att det fortfarande finns riktiga långivare online, här är e-postmeddelandet (christywalton355@ gmail.com) hos långivaren om du är i behov av ekonomisk hjälp kan du kontakta honom för hjälp: christywalton355@gmail.com

    SvaraRadera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Idag har jag tänkt på alla katter som drabbas av krig. Det är så klart hemskt för alla mänskor ock...