lördag 26 mars 2022

Katten Rafael på Södertälje Katthem berättar


Hej, det är Rafael på Södertälje Katthem.

Idag har vi haft årsmöte här på katthemmet.  Det var ett bra möte, tack vare att Fenja och jag gjort ett så bra förarbete.

Så klart blev jag lite trött efteråt och då kom naturligtvis blogghjälpen och blixtrade mig!

Mötet gick i alla fall bra och det bästa av allt var att vi nu fått en ny ordförande på katthemmet! Hon heter Monica och jag tror att det kommer bli betydligt lättare att förhandla om godis med henne än det varit med blogghjälpen. Tyvärr kommer blogghjälpen att vara kvar i styrelsen lite till eftersom Monica vill det så hon blir lite insatt i allt som rör katthemmet. Det kommer hon klara snabbt! Särskilt som jag kommer hjälpa till.

6 kommentarer:

  1. Vad bra (och väntat eftersom det var väl förberett) att mötet gick bra. Vi är ändå glada att blogghjälpen kommer att vara kvar. Det behövs någon med stor erfarenhet och hon är ju faktiskt väldigt snäll (men lite snål med godiset 😉).
    Nospussar

    SvaraRadera
    Svar
    1. Björn, nja, vet inte om man kan säga att hon är snäll när hon är så snål med godiset?

      Radera
  2. Vi visste väl att årsmötet skulle gå bra när du hade planerat allt så bra. Det verkar som om du verkligen mjauat till Monica om godissituationen på katthemmet. Du får säga till om ransonerna blir för små, så ska vi försöka hjälpa till.
    Att blogghjälpen blir kvar är väntat och trevligt. Hon besitter en väldig erfarenhet (frånsett ransoner av godis) som hon kan dela med sig. Dessutom är hon ju faktiskt - eh... blogghjälp! Det är en väldigt viktig arbetsuppgift för oss som läser bloggen. För hon tänker väl inte sluta med detta hyperviktiga uppdrag ?!?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Anonym, jag kommer så klart ta upp godisfrågan på kommande styrelsemöte. Det finns ju ingen viktigare fråga.

      Radera
  3. Hej mina damer och herrar; Behöver du ett snabblån inom 24 till 48 timmar? Om ditt svar är ja, kommer jag att råda dig att ansöka om ett lån med Novelty Finance.

    Jag heter Davina Claire, jag är finansmäklare och jag är också finansiell konsult. Det har kommit till min kännedom att många människor har så svårt att få ett lån antingen från banker eller andra finansiella institutioner på grund av hög ränta, otillräckliga säkerheter, skuldsättningsgrad, låg kreditpoäng eller andra skäl. Jag är här för att rekommendera alla som letar efter ett lån att kontakta Novelty Finance för ett lån till en mycket låg ränta på 3%. De är ett pålitligt och pålitligt låneföretag och du kan arbeta med dem. Du kan kontakta dem via e-post: | noveltyfinances@gmail.com | ELLER skicka ett meddelande på WhatsApp via +447915601531 för mer information.

    NOVELTY FINANCE tillhandahåller finansieringslösningar. De erbjuder alla typer av lånetjänster (Personligt lån, Företagslån och många andra). De erbjuder flexibla och flera lånealternativ, inklusive säkrade och osäkrade lån, lång- och kortfristiga lån som är skräddarsydda för dina ekonomiska behov.

    Vad du får när du ansöker med Novelty Finance:
    • Omedelbar tillgång till dina pengar efter godkännande.
    • Konkurrenskraftiga räntor (3 % per år)
    • Flexibla återbetalningsvillkor
    • Enkelt godkännande om du behöver ytterligare medel
    • Du kan ansöka om lån när som helst och var som helst.
    • Du kommer inte att ha bråttom att betala tillbaka lånet, du kommer att få tid att påbörja återbetalningen av lånet.
    • Inga dolda avgifter

    Hur man ansöker:
    Att ansöka om ett lån är snabbt och enkelt!
    Om du är intresserad av att ansöka om ett lån med Novelty Finance och behöver mer information om låneerbjudandet, ska du SKICKA ETT E-POST till (noveltyfinances@gmail.com) ELLER skicka ett meddelande på WhatsApp via +447915601531 för mer information och muntliga genomgångar. Villkor gäller.

    SvaraRadera
  4. Hur jag fick ett lån från Christy Walton Finance, har hamnat i händerna på bedrägerier tills jag träffar den här trogna långivaren som gav mig ett lån på 50 000 kronor nu tror jag att det fortfarande finns riktiga långivare online, här är e-postmeddelandet (christywalton355@ gmail.com) hos långivaren om du är i behov av ekonomisk hjälp kan du kontakta honom för hjälp: christywalton355@gmail.com

    SvaraRadera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Nu har jag klarat av årsmötet. Det vara mycket jobb med det, men nu vet jag ju hur man gör. Bloggh...