tisdag 5 april 2022

Katten Rafael på Södertälje Katthem berättar


Hej, det är Rafael på Södertälje Katthem.

Igår hade vår nya ordförande sitt första styrelsemöte här på katthemmet. Tyvärr var blogghjälpen med på mötet eftersom hon nu är vice ordförande. Det betydde förstås att nån viktig fråga inte behandlades utan bara frågor som vi katter inte hade bett om. Men vi ger inte upp! Vi tror starkt på vår nya ordförande! Hon kommer hjälpa oss, det är vi säkra på.

Sen kan jag berätta att vi fått flera nya volontärer på katthemmet! Dom verkar jättesnälla och vi är så klart snälla tillbaka. Det kanske kan löna sig - till exempel i lite extra godisutdelning? Det borde ju alla volontärer lära sig när de går introduktionskursen på katthemmet. Där har ytterligare nåt att jobba på! När ska vi katter få det som vi vill ha det?

4 kommentarer:

  1. Det var roligt att höra om årsmötet. Det blir säkert bra så småningom när både ordföranden och de nya volontärerna lär sig vad ni tycker om.
    Nospuss

    SvaraRadera
    Svar
    1. Anonym, jam, hoppas de går fort bara!

      Radera
  2. Aha Blogghjälpen finns med i bakgrunden. Då blir det kanske svårt att få Monica att lyssna i godisfrågan. Fast Blogghjälpen kan nog bistå med väldigt mycket annat nyttigt.
    Jamarbra med nya volontärer. De är ju oumbärliga på katthemmet. Du och Fenja får försöka charma dem.
    Nospussar

    SvaraRadera
    Svar
    1. Björn, jam, tyvärr finns hon där. Hon får gärna vara här och ge oss godis och gosa med oss, men jag vill inte att hon för över sina åsikter om mer godis till Monica!

      Radera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Idag har jag tänkt på alla katter som drabbas av krig. Det är så klart hemskt för alla mänskor ock...