fredag 11 mars 2022

Katten Rafael på Södertälje Katthem berättar


Hej, det är Rafael på Södertälje Katthem.

Så mycket tokigt som händer i världen nu. Det märks att det inte är en katt som bestämmer. Visst kan vi vara sura på varandra ibland, men vi startar inte ett krig där massa oskyldiga drabbas.

För att jama om nåt annat en stund, så var blogghjälpen uppe på katthemmet idag. Hon gav oss godis. Om ni har förstoringsglas kanske ni kan se att det ligger några ynkliga bitar på dynan på stolen?

Blogghjälpen påstår att jag hade ätit upp det mesta när hon blixtrade. Så var det förstås inte alls. Hon minns fel som vanligt.

Annars säger hon att hon haft mycket att göra på sistone. Det tror jag inte, men hon har ju inte så stor kattpacitet så minsta lilla blir väl mycket för henne.

Nu ska vi ta tass om fredagsgänget som brukar hjälpa oss på fredagarna. Har man tur kanske det kan bli lite extra godis där!

3 kommentarer:

  1. Ja du tänk om det varit katter som styrt världen istället. Så mycket bättre det varit.
    Vi ser inget godis på bilden. Det måste ha varit en liten ranson. Hoppas det blev lite mera från fredagsgänget.

    Nospussar
    Ps. Vi tror nog ändå blogghjälpen har ganska stor kapacitet. Utom när det gäller tilldelning av godis då. Ds.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Björn, jag tror att vi katter måste börja ta mer plats! Så här kan det ju inte fortsätta.

      Radera
  2. Hur jag fick ett lån från Christy Walton Finance, har hamnat i händerna på bedrägerier tills jag träffar den här trogna långivaren som gav mig ett lån på 50 000 kronor nu tror jag att det fortfarande finns riktiga långivare online, här är e-postmeddelandet (christywalton355@ gmail.com) hos långivaren om du är i behov av ekonomisk hjälp kan du kontakta honom för hjälp: christywalton355@gmail.com

    SvaraRadera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Idag har jag tänkt på alla katter som drabbas av krig. Det är så klart hemskt för alla mänskor ock...