onsdag 23 mars 2022

Katten Rafael på Södertälje Katthem berättar


Hej, det är Rafael på Södertälje Katthem.

Jahajam, nu är det nära. Årsmötet, alltså. Jag har allt under kontroll, så ni behöver inte vara oroliga. Fenja har hjälpt till också, mest med korrilatu...eh, korrnigatu,,, eh, alltså hon har kontrolläst allt så det är rätt stavat. 

Vi tror att det kommer bli ett bra möte. Lite förändringar har vi föreslagit. Det måste man ha ibland.

För att det inte ska bli för trångt på mötet har vi bett de medlemmar som vill komma att anmäla sig i förväg så vi kan planera. Man kommer också behöva bära munskydd. Vi är så noga vi kan med att ingen ska bli sjuk!

Nu måste jag jobba lite till så inget går fel.

3 kommentarer:

  1. Med dig som huvudansvarig och Fenja som medhjälpare kan det inte bli annat än succé det vet vi.
    Det som är synd är att vi bor så lång borta så husse inte kan vara med. Fast vi vet att vi alltid får fin information om vad som bestämts.

    Nospussar (underbar bild på dig och Fenja).

    SvaraRadera
  2. Jag har jamat flera gånger att ni måste flytta närmare! Ni måste skicka hit husse på våra möten!

    SvaraRadera
  3. Hej mina damer och herrar; Behöver du ett snabblån inom 24 till 48 timmar? Om ditt svar är ja, kommer jag att råda dig att ansöka om ett lån med Novelty Finance.

    Jag heter Davina Claire, jag är finansmäklare och jag är också finansiell konsult. Det har kommit till min kännedom att många människor har så svårt att få ett lån antingen från banker eller andra finansiella institutioner på grund av hög ränta, otillräckliga säkerheter, skuldsättningsgrad, låg kreditpoäng eller andra skäl. Jag är här för att rekommendera alla som letar efter ett lån att kontakta Novelty Finance för ett lån till en mycket låg ränta på 3%. De är ett pålitligt och pålitligt låneföretag och du kan arbeta med dem. Du kan kontakta dem via e-post: | noveltyfinances@gmail.com | ELLER skicka ett meddelande på WhatsApp via +447915601531 för mer information.

    NOVELTY FINANCE tillhandahåller finansieringslösningar. De erbjuder alla typer av lånetjänster (Personligt lån, Företagslån och många andra). De erbjuder flexibla och flera lånealternativ, inklusive säkrade och osäkrade lån, lång- och kortfristiga lån som är skräddarsydda för dina ekonomiska behov.

    Vad du får när du ansöker med Novelty Finance:
    • Omedelbar tillgång till dina pengar efter godkännande.
    • Konkurrenskraftiga räntor (3 % per år)
    • Flexibla återbetalningsvillkor
    • Enkelt godkännande om du behöver ytterligare medel
    • Du kan ansöka om lån när som helst och var som helst.
    • Du kommer inte att ha bråttom att betala tillbaka lånet, du kommer att få tid att påbörja återbetalningen av lånet.
    • Inga dolda avgifter

    Hur man ansöker:
    Att ansöka om ett lån är snabbt och enkelt!
    Om du är intresserad av att ansöka om ett lån med Novelty Finance och behöver mer information om låneerbjudandet, ska du SKICKA ETT E-POST till (noveltyfinances@gmail.com) ELLER skicka ett meddelande på WhatsApp via +447915601531 för mer information och muntliga genomgångar. Villkor gäller.

    SvaraRadera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Idag har jag tänkt på alla katter som drabbas av krig. Det är så klart hemskt för alla mänskor ock...