måndag 18 oktober 2021

Katten Stina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Stina på Södertälje Katthem.

Här är det bråda dagar må ni tro! Provpackning är bara en detalj i det hela. Vi har packat, packat upp och packat om hur många gånger som helst. Vi har diskuterat mycket vem som har bäst plats för min röda filt som jag fått av blogghjälpen och som ska med till vårt nya hem (alla bloggkatter har fått en filt av blogghjälpen). Mario erbjöd sig att ta den i sin packning, men så tänkte vi att det är ju faktiskt min filt så vi får se vem som packar den. Huvudsaken är att den kommer med, för den doftar ju oss och det kan vara bra i nya hemmet.

På onsdag kommer det att installeras en ny luftvärmepump i vår karantänavdelning, så då måste jag naturligtvis ta hand om det också. Det är inte helt lätt för det ska ju vara en del på utsidan/taket av huset och för det behövs en skylift. Ja, ni förstår att jag har att göra innan lördag!

6 kommentarer:

 1. Oj, vad mycket det blev nu innan flytten. Du har rätt i att det viktigaste är att era filtar kommer med till nya hemmet. Du får bara komma ihåg vem som har packat just din, så att du hittar den i nya hemmet.
  Nospuss

  SvaraRadera
  Svar
  1. Anonym, fast det är bara jag som har egen filt - det är ju faktiskt bara jag som är bloggkatt!

   Radera
 2. Ojojoj så mycket du har att ta hand om innan flytten. Det blir skönt för kompisarna som skall vara i karantän att få en värmepump innan det blir riktigt kallt! Tur att du övervakar installationen.
  Filten är jag säker på löser sig. Det ser blogghjälpen säkert till!

  Nospussar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Björn, jam, gissa om jag har mycket nu! Men det blir nog jag som måste se till att filten kommer med. Blogghjälpen kan man inte lita på.

   Radera
 3. Du har verkligen tassarna fulla in i det sista! Hoppas du hinner lära upp en ny bloggkatt innan flytten, för hur skall annars blogghjälpen klara sig?
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Alice, jam, utan bloggkatt har inte blogghjälpen en chans. Det vet vi ju alla.

   Radera

Katten Rafael på SÖdertälje Katthem berättar

Hej, det är Rafael på Södertälje Katthem. Som ni vet har vi haft och har mycket att göra här på katthemmet. Att vara bloggkatt är minsann in...